4

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно *** и безмислена статия. Повярвайте ми ако Иванчо отиде на състезание през почивните дни, защото родители му са го накарали, то Марийка, Пепи, Гошко и Наско предпочитат да си играят, да си почиват, или да отидат на дискотека, вместо да ходят на състезание събота или неделя.Поръчкова статия абсолютно извадена от контекста !

3

Анонимен

преди 8 години

Реформаторите ще правят реформи, докато не върнат България и българското население като брой, като икономика и жизнен стандарт от времето преди ВСВ, преди да дойдат лошите руснаци с лошия комунизъм.Тогава какви хубави времена са били, ако знаете, времена, в които токът, образованието, здравеопазването, пенсиите са бил недостъпен лукс за мнозинството от населението.

2

Анонимен

преди 8 години

Има лек за тоя вирус- ако много им е важно на учителите даден ученик да се яви на такова състезание, за да вдигне рейтинга на училището,защото целта е точно такава, казвам че няма излишни пари да им правя реклама и че рекламата се плаща от рекламодателя и да видиш как детето, ако то е от знаещите, отива без да плащам такса.

1

.

преди 8 години

Това, че образоваението е "безплатно" е устойчив мит от времето на социализЪма. Друг злокачествен тумор от същото време е "веруюто": Учи, мама за да не работиш. Образованието никога не е било безплатно, а доброто образование е скъпо, дори много скъпо, но това си остават най-смислено похарчените пари.