13

:)

преди 8 години

По-ясно няма как да стене. Управляват ДПС и ГЕРБ с помощта на стария червен разбойник бат Гоце и пуделите на Бойко от ПФ.

12

Анонимен

преди 8 години

Явно българите си харесваме *** ,такава каквато е и не желаем промени

11

Анонимен

преди 8 години

Бойко Борисов и Цветан Цветанов в затвора!!!!!!!!!!

10

ВЕСЕЛИН

преди 8 години

До Анонимен: ТЕЗИ СА СИ ЧИСТИ ЛИКВИДАТОРИ , А НЕ РЕФОРМАТОРИ ! НАРОДЪТ МЪДРО ГИ БЕШЕ ПРАТИЛ НА СМЕТИЩЕТО ,НО ДЯСНАТА РЪКА НА ИВАН КОСТОВ /БОЙКО / ГИ ИЗМЪКНА ОТТАМ И ИМ ПОДАРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ НАЙ ВАЖНИТЕ МИНИСТЕРСТВА ! СЕГА СИНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ ПАК СА *** ДО ШИЯ !

9

Анонимен

преди 8 години

Тук до бяло пиано няма да си стигни! Укрите го насякоха за отопление. Тук ще има строяване на килима в Посолството и поблични разкаяния... Я от Тиквата, я от протестърите! Ще е цирк!

8

Анонимен

преди 8 години

Отвори се работа за новия Посланик!

7

кк

преди 8 години

Т. нар. Премиер Бойко просто им се изплю в сурата:- Не се появи никакъв за защити "историческия компромис";- При опасността М-р Иванов да подаде оставка също ни дума, ни вопъл, ни стон;- Поднесоха му оставката на игрището в Бистрица и той го подписа на коляно....Продължавайте да го възхвалявате... Той вече няма нужда и от това - Бойко вече си има ДПС...А дали някога го е губил?????

6

П.Петров

преди 8 години

Съдебната реформа не мина защото ДПС чрез Цацаров държат Цветан Цветанов сещате се за кое, а Борисов , макар да се прави на мъжкар си е страхлив по природа почти колкото е себичен.На електората на ГЕРБ да им е честито новото мнозинство ДПЦ+ГЕРБ+АБВ. Борисов ще министър председател в поредното правителство на ДПС, както беше и Станишев.Въпросът сега е ще приседнат ли Патриотичния фронт на коляното на Местан.

5

Анонимен

преди 8 години

Май е още много далече.Сега сме декември и ни чакат нови цени на винетките,цигарите,ракията,сланината,общински данъци,такса смет,осигурителни вноски и пр. .Умните и красивите получиха 2-3 шамара от КОЙ и подвиха опашка , а останалите 6-7 милиона мишоци ще го отнесат.Нищо ново под слънцето.

4

Анонимен

преди 8 години

защо ни занимавате с тая сбирщина- наречени реформатори? Да правят каквото искат в парламента и извън него, никого не го вълнува това. То е ясно, че без ГЕРБ няма да помиришат власт и влияние.

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5А твоята демокрация каква е - домашна ракия и трушия, псуване през зъби и кланене на Вожда + 15 лв заплата на ден. Е затова нормалните и младите бягат. Стойте си в блатото и се радвайте, че всички до шия сте затънали.

2

Въпрос

преди 8 години

И като минат в опозиция ще гласуват с БСП и Атака, така ли да го разбирам?

1

Анонимен

преди 8 години

Най-сладко е в опозиция. Това е мечтата на всяка политическа партия в БГ. Хем си във властта, хем не трябва да носиш отговорност за престъпленията си :)