29

dew

преди 8 години

Той и бащата един, щял да го убие. Те убиването за нищо го нямат май.

28

Ибряма

преди 8 години

Света се разбърка, нека Господ го пренареди :)

27

Анонимен

преди 8 години

А кой приспа полицията в тези случаи.

26

Клиф

преди 8 години

Брейвик изби децата на глобалистите в своята страна защото същите тези глобалисти бяха причината и позволиха ислямистките тълпи да нахлуят там и да почнат да вършат ужасяващи престъпления за които може да се прочете, но на човек му става лошо от тях. Брейвик е патриот който е искал да накаже виновниците за положението в страната си и е успял.

25

Клиф

преди 8 години

Забележете как през последните дни бяха дадени ключови изказвания на определени глобалисти и евреи които искат критиките срещу ислямистите да спрат като еврейското лоби в сащ което опонира на Тръмп и Зукърбърг и медиите веднага се изпълниха с милозливи статии как мюслитата всъщност не били толкова лоши. Както като ни заливаха ислямистите-терористи те се представяха усилено в медиите като "майки с деца". Пропагандата върви с пълна сила и е враг на истината.

24

Анонимен

преди 8 години

Бъдете обективни - родителите на Брейвик са били християни, но той изтрепа 170 души-повечето деца. Понякога родителите са безсилни и се молете вашето дете да не изперка някой ден.

23

Анонимен

преди 8 години

Крушата не пада по-далеч от дървото.

22

ha ha

преди 8 години

От благодарност към родителите си да им беше подарил по един билет за концерта в Батаклан, не са го възпитали добре това дете, никакво уважение. а те на Хекскурзия У Сирия го пращат дИтетУ.

21

пепа

преди 8 години

Чисти французи! Пък не искахте нащте роми и тез на Румъния. Те барем християни. Само ще покрадват и просят. Малко кат *** ще работят, *** нямаше да са камикадзета.

20

Анонимен

преди 8 години

лъжлив Саид Мохамед. Лъже за да отърве кожата, а пък от к'ъв зор разни медии тиражират глупавите лъжи.

19

Анонимен

преди 8 години

поддържали редовен контакт със сина си, а за последно се чували преди 4 месеца.Пак пишете без да мислите много. Колко ли от останалата информация също е предадена така през пръсти

18

е да де

преди 8 години

Като им чета имената на тези франсета дето се гръмнаха се чудя дали и Наполеон не е някой ре$няк то май вече французи нЕма.

17

Анонимен

преди 8 години

Аз мисля да отдьхна за месец в Афганистан, био ваканция сред девственна природа, ще се запиша и на курсове при талибаните...с една дума спрете да пишете глупостите на всеки ***

16

Анонимен

преди 8 години

Какво е това отишъл в Сирия върнал се от Сирия, пак отишъл в Сирия пак се върнал и все едно и също. Щом е отишъл в Сирия става невъзвръщенец, отнема му се френското гражданство със закон и повече не се пуска в ЕС, да си стои в Сирия и да си прави джихад там.

15

чел недочел

преди 8 години

"ой ни излъга, остави ни да си мислим, че отива на почивка, а вместо това е заминал за Сирия"Къде пише че е заминал на почивка в Сирия не знам как четет през редовете?!Много ясно че това ще каже" - Ами и да не го мисли това ще каже , но и да го мисли пак това ще каже! Ако е искрен обаче наистина му съчувствам за това да изпитваш сртам от собственото си дете...

14

Анонимен

преди 8 години

Малеее, много е хубав...бих му простил всичко...

13

Поп Грую

преди 8 години

Четири месеца?НА почивка?В Сирия?И бащата не знаел?Стига, бе!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Бащата голям артист го раздава. Хайде да не ни пробутва уйдурмите си!

11

Анонимен

преди 8 години

подчовеците вече имат право на мнение и в българските новини. честито!

10

Анонимен

преди 8 години

"Бащата...: Ако знаех, щях да го убия!" Издава средата в която е расъл терориста и дефакто признание за съучасничество.