30

П.Петров

преди 8 години

Идва видовден, сега ще се разбере, кой е принципен и кой се бори за кокала. Очевидно реформи с ГЕРБ няма да се правят, ако се прави нещо ще е само за замазване на очите.

29

Gaz Butan

преди 8 години

Stado lajlivi ovcharcheta :-):-):-):-)

28

ПЕНЕВ

преди 8 години

МУШМОРОЦИТЕ НА ЛИКВИДАТОРА КОСТОВ, НАРЕКЛИ СЕ СЕГА С ГРЪМКОТО ЛЪЖЛИВО ИМЕ -РЕФОРМАТОРИ ! АЙДЕ СЕГА ,ПАК НА СМЕТИЩЕТО ,НО ЩЕ ВЗЕМЕТЕ С ВАС И ТОЗИ ,ДЕТО ВИ ИЗМЪКНА ОТТАМ-ФУТБОЛИСТА !

27

Анонимен

преди 8 години

Kакто са се наредили така са за трепане всичките!

26

Анонимен

преди 8 години

Този така наречен "преход" излъга очакванията на хората. Хората очакваха декомунизация, а се получи натрапване на червените пари и червеният бизнес. Затова младите и антикомунистите масово напускат България. Липсата на надежда тук е отчайваща.

25

Анонимен

преди 8 години

Какъв реформаторски блок е това?Реално само СДС в началото беше що годе антикомунистически, всичко след това е една бутафория.

24

Злати

преди 8 години

Разбира се, че ще скатаят. Сега им е паднало да захапят кокала и ще продадат и майките си, но няма да го пуснат.Реформаторски настроените хора в тоя т.н. РБ се броят на пръстите на едната ръка.

23

Анонимен

преди 8 години

От тия 2/3, трябва да не са на снимката, защото не са никакви реформатори, а пребоядисани останки от неуспели партии!!!

22

Демократ

преди 8 години

При фалшивото и недодяланото е така. Мълчание и снишаване.

21

ужас

преди 8 години

Даскалицата по руски език Маринска станала депутатка?! А беше най-некадърната учителка в цялото училище.

20

Георги

преди 8 години

Приятелю, поставям въпроса колко човека от самите реформатори застават зад този начин на съдебна реформа! И въпроса за морала в политиката!

19

ЗА 21....

преди 8 години

БРАВО ,БРАТО...ДОБРЕ СТОПЛЯШ....ха,ха,хааааааааааТЕ ,КОМШИЙТЕ,... И ОПИТ ИМАТ ВЕЧЕ С ПКК....!

18

КАТО ГИ ГЛЕДАМ ТИЯ

преди 8 години

и съжалявам за НАРОДНИЯ СЪД колко много е бил МИЛОСТИВ

17

СНАХАТА на ЦК на БКП

преди 8 години

е ВИЗИТНАТА КАРТИЧКА на тези ВЪРТИОПАШКИ

16

Анонимен

преди 8 години

До георги...а засрами се малко ...става въпрос за съдебна реформа без коята няма държава..колко ти плащат за подкрепа на унищожителите на държавата..

15

хаха

преди 8 години

А дебелата баба на първия ред е печално известната Бойка Маринска, която овърша всички партии по ред и най-подир кацна при реформаторите в Парламента.В Пазарджик се говори под сурдинка, че дебелата баба е овършала и Даниел Вълчев, но не й е за сефте. Женицата има три брака и една сюрия деца и внуци.

14

МНОГО ХУБАВА СНИМКА

преди 8 години

но по ще им отива за ФОН ДВОРА на ЗАТВОРА

13

Анонимен

преди 8 години

А бе и тия са една сбирщина... У нас няма нито истински реформатори, нито истински социалисти, нито националисти като хората, за гробаджиите да не говорим - слугинаж от кариеристи и подмазвачи на Тиквата. Една свястна партия нямаме, всички драпат за държавната софра и друго не ги интересува.

12

Анонимен

преди 8 години

Хубава снимка. Показва как са се наредили всички и чакат да папкат от държавните постове и от парламента. Пълни нещастници.

11

Георги

преди 8 години

Сборището РБ е във властта единствено за облагите от нея! Нормално е да избереш политически субект който ти е ппедложил своята програма за управление на държавата. И ти си дал гласа си понеже тази програма е и твоето виждане за бъдещето! Реакцията на политиците от РБ като коалиционни партньори е показателна, че за тях е по-важно да се облагодетелстват а не да застанат зад програмата си!