69

Възхитен от Николай!

преди 8 години

Това вече е новина. МВР трябва да си правят силен ПР точно с такива достойни хора. Омръзна ми да чета/гледам новини за това кой кого набил/убил/ограбил без да има последствия. Човекът си е свършил работата и е защитил закона. Аз го номинирам за човек на годината в България!За всички, които обиждат човека, който си е свършил работата, съжалявам ви ...

68

Военен министър

преди 8 години

Алооо, аз съм Николай-Неподкупния. Лошите руснаци искаха да ме подкупят, предлагаха ми милиарди, но аз им отказах! Не е евроатлантическо!

67

Анонимен

преди 8 години

как точно се доказва подкуп пред съда? серизно питам...

66

Анонимен

преди 8 години

До вввНе е хубаво да се обаждаш неподготвен,наистина не го познаваш!

65

П.Петров

преди 8 години

Бъчварова да не дреме, а да го издигне този Мъж, защото явно си върши съвестно работата !

64

Анонимен

преди 8 години

Прав е ,и аз не виждам смисъл , бих ги понамалил наполовина

63

ZABOBOL

преди 8 години

...smisalat e ..."SMISALAT NA JIVOTA"...,no obqsnen po KATadjiiski,t.e.kut,kut,kudkudqk.

62

ha ha

преди 8 години

Николай, ако четеш коментарите под статията за тебе, да знаеш, че има и хора като мене където не те имат за "уникат" а за ПИЧ. А тези "са ко ша прайм" Д. Г. Д.

61

Анонимен

преди 8 години

Да си жив и здрав Николай и въобще да не ти пука от форумните коментатори!Така постъпва един истински и достоен мъж!Предлагащите и приемащите подкуп нямат чест и достойнство,готови са да плюят на тези ценности,готови са да продадат децата и родителите си,ако имат келипир!

60

Аз

преди 8 години

До АнонименТогава да видим кой ще иска да стане катаджия?!

59

Анонимен

преди 8 години

Камера и микрофон на рамото на всеки полицай както е в щатите после ако искат да събират парички.

58

Аз

преди 8 години

По какво ще познаете вземащия от невземащия полицай, в частност катаджия. По изражението на лицето, погледа, разбира се! Това е първото и най-очевидно. Аз виждам катаджии всеки ден и за съжаление те не гледат като този от снимката! Тези които виждам аз гледат нагло, арогантно, държат се със самочувствие дори и пред колегите си, пред началниците дори! Даа, това са адски наглеци, със скъпи телефони, скъпи и добре поддържани автомобили, скъпи любовници! Има ги във всеки град! Посочете ги!

57

Бо

преди 8 години

За съжаление системата ще го изплюе като непригоден рано или късно.

56

sxs

преди 8 години

Мястото му не е в България, камо ли в полицията...

55

Галю

преди 8 години

До 51 Ти как може да си толкова ***, какво има общо куката с тия гадини където ни ***..т мамата

54

Анонимен

преди 8 години

УНИКАТ !

53

nepodkupen

преди 8 години

Тоя вече всички го знаят в района как стават нещата. Спира някой друг жалък човечец и почва с въпросите Кво праим ся? , иска си паричките и после ги арестува за подкуп! Човека уж си трупа точки и става известен...

52

Анонимен

преди 8 години

НАПИСАЛИ СТЕ СТАТИЯТА ОТ ДАРИК САЙТА,,, СЪЩАТА Е И ТАМ,, БРАВО НА ВАС,,, ЖУРНАЛИСИТЕ,, А ЗА НИКИ МОГА ДА КАЖА, ЧЕ Е МНОГО ДОБРО МОМЧЕ, ДОБРЕ ВЪЗПИТАН, БРАВО НА НЕГО, ДА ПРОДЪЛЖАВА ВСЕ ТАКА.

51

Димитър

преди 8 години

Платен и поръчков репортаж заради дестабилизацията в МВР

50

Анонимен

преди 8 години

Един от малкото достойни полицай. Браво, ако всички бяха, като него щяхме да живеем в истинска държава и щяхме да сме сред най-развитите в европа, но тъй като полицията, прокуратура и съда са 90% корумпирани и зависими, то следователно няма държава, защото държавата е орган създаващ правила и следящ за спазването им, а не просто понятие в небитието. Докато тези служби не работят нормално и на прилагат закона няма как да живеем в нормална държава.