57

Б Б

преди 8 години

До До г-н Борисов !!!Може Вие от кликата ХИ да не ме харесвате, но народа има друго мнение !

56

SEDEFCHO

преди 8 години

Крадеца вика, дръжте крадеца. Добре че е Цацаров да има с кого да си оправдавате некъдърността.

55

До г-н Борисов !!!

преди 8 години

Г-н Борисов,Очевидно, че вече сте изхабен и изчерпан.Хората остават с впечатлението, че по някакъв начин сте зависим от Главен Прокурор, БСП и ДПС.След Писанчев, Министърът на Вътрешните работи, Мая Манолова и сега Георги Иванов -- няма съмнение, че сте зависим.Добрият изход за Вас е тихо да излезете от властта и да се радвате, че все още до момента плюсовете от Вашето управление са повече от минусите -- ДО МОМЕНТА

54

Кибик

преди 8 години

Има-няма 500 години турците са наричали българите рая. Рая значи стадо, овце които вървят там където ги тикаш, телета които жално мучат под ударите на камшика, робско племе което си заслужава съдбата. Свобода и демокрация не се подаряват, те трябва да се изстрадат, да се извоюват с кръв и жертви. Народ който е измислил мъдрости като "Преклонената главица остра сабя не сече" и "Кроткото агне от две майки суче" заслужава всичко което му се случва от 1989 насам, даже му е малко.

53

ЕВАЛЛА НА ДПС

преди 8 години

РУСОФИЛЧЕТАТА ОТ Т.Н. ...Р.БЛОК/като Лукарски/----ПАК ПИХА ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДИЦА...!НЕ ВИ МИНАВАТ НОМЕРЦАТА , ТОВАРИЩИ...ХА,ХА,ХААААААААА...

52

Будният син

преди 8 години

ГЕРБ се оказа ловен капан за идеалисти-реформатори на ДС агентите-авджии Гоце и Павел. Бойко осигури консенсус, ама какъв да няма съдебна реформа и да не се променя статуквото ! България не е Парламентарна република от Европейски тип, а Прокурорска република от съветски авторитарен тип. Главният прокурор е недосегаемо оръдие на мафията. Затова няма и не може да има осъден и вкаран в затвора нито един крупен мафиот ! Но България е раждала и продължава да ражда готови на саможертва борци за правда и свобода с името ХРИСТО !

51

Дякон

преди 8 години

Персоналният министър на Иво Прокопиев подаде оставка...голяма работа. Не той, цялото правителство да подава оставка и да се маха

50

Анонимен

преди 8 години

НА ТОВА СЕ КАЗВА МЪЖКА ПОСТЪПКА А НЕ БОЙКО ДА СЕ ПРАВИ НА МЪЖ !СЕЩАМ СЕ НА ВЪПРОС КЪМ БИВШАТА ЖЕНА НА БОРИСОВ ЗАЩО ГО Е НАПУСНАЛА ТЯКАЗА : ВИЕ САМИ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ! И АЗ ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО РАЗБРАХ ,ЧЕ БОРИСОВ НЕ Е ТОЗИ КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА НИ ВНУШИ. ЕДНО ГОВОРИ ,ДРУГО ВЪРШИ. ГОЛЯМ ПОДЛЕЦ !

49

baimangal

преди 8 години

Всеки запознат с миналото на боко тиквоко, му беше ясно кой му дърпа конците. Доган го вкара в политиката още по времето на мадритския крадец и му даде генералските пагони с гоце. ГЕРП винаги е бил резервния отбор на ДПС.

48

Анонимен

преди 8 години

Костов е единственият голям политик, който никога не седна на една маса с Доган. Наследниците му сега правят същото, но в държава, управлявана от ДПС няма как инакомислещ да седи на власт, ако има принципи. Поздравления за Радан Кънев и Христо Иванов от ДСБ - последната останала опозиция в жална майка България.

47

Анонимен

преди 8 години

А пък Първанов вчера беше много на кеф, направо грееше. Не знам кой крив, кой прав, ама като гледам кои индивиди ликуват от цялата тази история....

46

Анонимен

преди 8 години

Нормалните и читавите не се допускат до политиката, а ако все пак се появи някой що-годе честен човек в нея, бързо бива принуден да си подаде оставката.

45

Винету

преди 8 години

До червената армия. От кой народ, бе червендалест? Жалките няколкостотин хиляди грохнали бабички ли? Ама много пък обичате да говорите от името на народа. Я марш на бунището.

44

Анонимен

преди 8 години

До 52. Глупости. Събуди се.

43

Ред арми

преди 8 години

А кога ще се случи исканото от народа- ОСТАВКА на правителството?

42

ист

преди 8 години

Радан и Христо сами се ОПРАСКАХА.

41

Анонимен

преди 8 години

Така е у БГ то,някой си намисли нещо и той винаги е прав!А мнения,от двама ,най малко три!Навтория ден, след даден избор,Долу!Ето главно заради това ,половината от историята,под робство!Никой ни не е виновен!!

40

дядо волен

преди 8 години

Абе Сидята верно много го псуваха,а то кво излезе :)

39

тарикати

преди 8 години

Че Станишката беше *** беше.. но 2008 година БСП остави 8 млрд резерв. Осем милиарда изядени от Бойко още първата година на неговото управление. И продължавате да му вярвате. А БСП сега ги няма никакви. Затова продължавам да смятам ,че единствената реална ОПОЗИЦИЯ на тази престъпна групировка си остава Волен Сидеров.И като четете по тези форуми поне разберете едно- ИМАТ ПОЛЗВА ОТ ТВОЯТА НЕВЕЖЕСТ. айде живейте

38

Българин 1

преди 8 години

Излиза,че Волен Сидеров ще се окаже прав за Цацаров.