12

Анонимен

преди 8 години

TEZI NE SA NUGNI NA OBSHTESTVOTO,I OBSHTESTVOTO NIAMA NUGDA OT TIAH.BOLNITE UMIRAT.

11

Анонимен

преди 8 години

Няма за вас, ша храним бежанци сега.

10

Стоян

преди 8 години

Лятото се бяха настанили пред пазара на "Гребната". Аз съм я виждал да бие мъжа си , изпаднала в истерия. На въпрос защо не идат в приют докато се съвземат, тя отговори, че имала много багаж и не й се разделя с него, а вероятно не й се оставя алкохола. Състоянието им е съзнателен техен избор, не стечение на обстоятелствата. Има хора бедни и гладуващи, но достойни и горди! Те не целят да се възползват от хорското милосърдие. За тях напишете статия и призовете за помощ!

9

пффф

преди 8 години

До АнонименА те да не би да са мислели, че ще останат без работа ?! Хората теглят кредит,защото няма откъде да извадят такива суми за апартамент на куп и ще го изплащат цял живот, ще треперят цял живот! Приемат риска, за да има къде да живеят, както те, така и децата им! Личи си, че не ти се е налагало да мислиш от тази гледна точка !

8

яна

преди 8 години

Има толкова много празни къщи по селата, защо не отидата там и двор и огън ще имат. какво им дава Пловдив, че са останали там.

7

Истината не е истина

преди 8 години

Тези мили хора ги питайте защо изгубиха общинското си жилище. Бяха ни съседи по неволя и целият квартал пропищя от алкохолишките им изцепки. В началото всички им помагахме с храна и дрехи, но впоследствие се разбра що за хора са. Събираха се в една изоставена постройка, която напълниха с *** и се запали от цигара накрая. За тях е важно ракия да има. Не е приятно, че нямат дом, но всеки носи последствията за действията си.

6

Анонимен

преди 8 години

Банките нямат вина за човешкото безхаберие, в конкретния случай пък съвсем не са намесени. Просто хората са си били бедни и пред, но поне са обитавали общинско жилище. Проблема е, че държавата не полага грижа за хронично болни, в същото време издържа здрави и прави, които просто не желаят да работят.

5

Анонимен

преди 8 години

До МРАВКАКакво са виновните банките, че хората са взели кредити, коио не могат да върнат? Да са мислили преди да ги теглят!

4

БОКО

преди 8 години

До ако имаш малко акъл,ще разбереш колко си П Р О С Т

3

Жан Габен

преди 8 години

Докъде докараха хората ти дето ни управляваха през тоя преход към демокрация....Хора от Пловдив, аз съм далеч, но вие се съберете и купете на тия хора поне един фургон, мечтата им е да имат фургон и да не умрът от студ през зимата... Те не искат много, само един фургон....А на тия там горе дето живеят в палати и лапат кюфтета за закуска - господ всичко вижда, сега живеете добре, но ще дойде денят за страшния съд и тогава ще ви питаме. Тогава ще разберете как живее народа. Там долу....

2

МРАВКА

преди 8 години

ТАКА ЖИВЕЯТ ДОСТА БЪЛГАРИ ЗАГУБИЛИ ЖИЛИЩА И ИМОТИ В ПОЛЗА НА ПРЕСТЪПНИТЕ БАНКИ.

1

ББ

преди 8 години

Ако беше с по-тъмничък цвят на кожата,щеше да има фАргон и за тебе........