62

Анонимен

преди 8 години

О С Т А В К А

61

Анонимен

преди 8 години

не, главните действащи лица са Герб, АБв, ДПС, - КУНЕВА (ДБГ) - СДС (Лукарски), и Цацаров.видяхме вече, че РБ не е единно понятие.

60

Анонимен

преди 8 години

ГОСПОЖАТА ДА СПРЕ ДА ОВЪРТА ,ЗАЩОТО САМО ТОВА ПРАВИ ОТКАКТО СЕ Е ПОЯВИЛА НА НЕБОСКЛОНА И ДА КАЖЕ В ПРАВ РЕД :МАФИОТСКАТА ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ В БЪЛГАРИЯ Е НАД ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА !

59

МРАВКА

преди 8 години

БЪЧВАРОВА,МНОГО СИ БЕЗОЧЛИВА И НАГЛА ГЕРБЕРСКА НЕГОДНИЦА.САМО ЗАРАДИ РЕГИСТРАЦИОНИТЕ НОМЕРА НА КОЛИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА И ОСЪДЕНА ЗА БЕЗХАБЕРИЕ.СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ВИНЕТКИТЕ.

58

[]_____+_____[]

преди 8 години

2016 ni vinetki, ni ministri, ni ns. Sal nov asfalt... zakoni v magistralni "konteineri" i nov div jivot s izrezki ot tricolorni lentichki...

57

Анонимен

преди 8 години

Управлява ДПС, под шапката на ГЕРБ. На тях пък Ердоган им дърпа конците.

56

+_+

преди 8 години

реформаторите реват .че герберските не са им дали процент ограбено от еврофондовете . Това е причината

55

Анонимен

преди 8 години

Тя тая нещо 6 волтова ми се вижда, не е добре жената. В тия времена да сложиш такава начело на сектор сигурност е меко казано несериозно.

54

123

преди 8 години

Ми герб ми, кой друг може да предложи министър ако не е така щях да се очудя, *** мръсни.

53

baimangal

преди 8 години

Достоен кадър на комунистическия обслужващ персонал. Компетентност и излъчване на лелка от пазара. Опс извинявам се на лелките от женския пазар, те поне работят.

52

Луцифер

преди 8 години

Народа е казал:"Всяко зло за добро"!Този фарс ще се окаже като лакмусова хартия за нашият политически живот. Сега ще стане безпределно ясно кой - кой е! На следващите избори едва ли с ловки и кръшни заднико въртения сганта мераклии за власт ще могат де се представят като десни(!?) демократи! Народа ни, че е простоват е вярно, но чак пък толкова! Този път лъже - народните представители си ритнаха канчето. За момента най интересно е какво ще направят останалите членове на РБ? Подозирам, че и там и

51

Анонимен

преди 8 години

Днес братя Пеевски, Делян и Сотир постигнаха блестяща победа над реформаторите. По този случай в сараите има голям купон и патроните им Боко и Доган вдигат наздравица след наздравица!

50

ончо

преди 8 години

Тая Бъчварова е невероятно безполезна, неподготвена и вредна. А бе кой ги избира тези невероятно умни министри бе? То бива простотия и невежество ама бива ли такава ограничена сврака да я слагате на екран. Алоооо кукловодите, подбирайте си матрияла че ставате смешни. Ако искате печалба и власт си намерете кадри а не овцил

49

Крисо

преди 8 години

Ама е сложна ситуацията, как да направим следващото гласуване да е истинско. Трябва да излезем вече навън!

48

Анонимен

преди 8 години

Явно се видя, че не е възможно сам човек да се бори с модела #КОЙ. Липсата на прозрачност тържествува. Цялата държава се управлява като КТБ.

47

П.Петров

преди 8 години

Реформаторският блок ако имат акъл и смелост би трябвало да оставят ГЕРБ да управлява с ДПС и АБВ.Пък тогава ще паднат маските , кой кой е .

46

Анонимен

преди 8 години

Вдигнете тока след Нова година както се каните Тогава ще видите колко е стабилно правителството и колко линчувани министри ще има

45

Анонимен

преди 8 години

Не си падам бабичките, но с тая бих се гаврил от омраза

44

Anton

преди 8 години

Оставката е акт само на достойни хора, каквито вече няма в управлението на държавата. Бойко Борисов да назначи Пеевски за министър на правосъдието. Така и така се видя че той управлява съдебната система и прокуратурата. Нещата ще си дойдат на истинското място. Поне докато Европа не ни откачи от Румъния и не ни спре парите за усвояване.

43

Анонимен

преди 8 години

Извинете ме г-жо , но вие сте пълно недоразумение за което плаща българския народ!!!