19

Жан Габен

преди 8 години

Значи можело, супер - заминавам за Белгия, съдя държавата че не ми дава подслон, плаща ми по 125 евро на ден, спя на палатка 3 месеца - прибирам пачката от 11 250 евро и се прибирам. Бързи пари. За какво ти трябва да седиш там с години, да плащаш, да работиш и накрая след 5 години се прибираш с 10 000 евро. Има лесен начин за 3 месеца да ги вземеш. Да отиваме и ние в Белгия да я съдим.

18

Анонимен

преди 8 години

Случката доказва, че европейската бюрократична машина наистина е достигнала *** измерения.

17

Анонимен

преди 8 години

Добре бе, що от войната в Донбас се затвориха границите за Бежанци, а сега за всякаква ислямска получовешка смрад вратите са широко отворени?

16

Ххх

преди 8 години

Немога да проумея какво става. Каква е тази проява на истинско християнство и милосърдие, на любов и състрадание. Обаче лошото е, че е отправено към грешните хора. Именно родените в Белгия немогат да се интегрират и те убиха християни за признателност на християнското милосърдие и доброта , че бяха допуснати да живеят в ЕС. След атентата в Париж пътувах с такси в Хамбург. Тъмничкият шофьор ми каза , че европейците заслужавали атентата за да разберат и те какво е болка. Без коментар.

15

Ххх

преди 8 години

Да ви кажа вече знам , че нищо незнам. Завършил съм МГ , даже и в отбора за илимпиади съм бил. Бил съм в много държави , ама много. Само в Австралия , Полинезия , Англия , Шотландия , Южния полюс и някоя друга. С много култури съм се сблъсквал, мюсюлманите са ясни . Ама какви са тия в Брюксел , Каква е тая либералност умът ми не го побира. Няма такова животно като европеец либерал, той и живота ще си даде за човечеството, като имаш две ризи дай едната на ближният си, истински милосърдни християн

14

описвам всичко

преди 8 години

Криворазбрана цивилизация.

13

bros

преди 8 години

Като бивш Белгийски възпитаник мога да ви кажа, че там нещицата са бая сложни. Съденето е... Абе, в Talencentrum, Gent, първата приказка на кандидат-бежанците бе "Heb je een/Wie is jouw advocaat?!?" Сметай, майка! ;) А аз гърба си изкривих от работ, но няколко пъти добре пийнахме с Махер от Плаестина и Big John от Ю Судан. Е, смейте се вие, но това си е истината. Даже социалистите като дойдоха на власт и ми дадоха право да гласувам. Щото нали, студент, плащам наем, данъци, бяла работна карта...!

12

До 9

преди 8 години

Да те успокоя, на манталитет го докарваш, хрантутник не можещ да свърши нищо сам ,който иска и само чака на готово. Като профил го докарваш. Лошата новина е ,че манталитета и капацитета ти е ,като на сириец и афганистанец, но уви си от страна от ЕС ( разбира се която по приход и икономика е по-зле от Етиопия), така ,че приятел изтеглил си късата клечка. Все пак да сме оптимисти знам ,че малко до границата с Турция, търсят хора, все пак можеш да се пробваш.

11

Поп Грую

преди 8 години

Да плащат. Боли ме носа. А може и да налюби някоя белгийка, но само ако се насвятка до козирката, че к'вито са киликандзери...

10

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера какво и стана на Европа, та започна да приема всякаква ислямска ***. Поне едни китайци да бяхме взели. Хем са работливи, хем не са ***, хем не се опитват да налагат своите религии и виждания над местните. Европа си прави харакири.

9

Анонимен

преди 8 години

И правилно. Щом третират имигрантите като бежанци, ще си плащат за това

8

sostin

преди 8 години

Толерасти скапани мизерни......

7

Антисоросоид®

преди 8 години

Европа трябва да приеме новата си ислямска идентичност!:-)

6

Анонимен

преди 8 години

ЕДНО ВРЕМЕ БЕЛГИЯ БЕШЕ ДОБРА СТРАНА А СЕГА Е САМО ЧАСТ ОТ ХАРЕМ АЛ БАГДАДИ!МОМЕНТАЛНО ВЪЛКАН ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕН ЗА ШЕВ НА ЦЯЛАТА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ!!!!!ВЪЛКАН Е 1 МИЛИОН ПЪТИ ПО-ПОДХОДЯЩ ОТ БЪЧВЪРОВА ВЪЛКАНЕ СПАСИ НИ :DDDDDDD

5

Анонимен

преди 8 години

ЗАПОЧВАМ ДА СЕ ПИТАМ ЩО СЪМ СЕ РОДИЛ ОТ ДЪРЖАВА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ А НЕ ОТ ДЪРЖАВА ИЗВЪН НЕГО!!!БЕЖАНЦИТЕ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ ПОЛУЧАВАТ ДОЖИВОТНО ГЛЕДАНЕ И ПАРИ БЕЗ ДА РАБОТЯТ ИЗОБЩО!!!!А НИЕ ПОЛУЧАВАМЕ ПРАВОТО ДА СЕ ПЕНСИОНИРАМЕ НА 100 ГОДИНИ :D

4

Чекист

преди 8 години

Много оправен. :) Време е да си направи видео блог или как там беше и да даде инструкция на събратята си. 125 евро на ден чисти кой ги дава. :)Избивката е ясно от кой ще е... Затягайте коланите... :)

3

Анонимен

преди 8 години

Ха ха ха ха Триполовите започнаха сами да си съдят държавата.Това е краят на извратената ценностна система на западноевропейците.Само източноевропейците и Доналд Тръмп ще оправят светът.А авганците?Нагли долни изпълзяли от пещерите съдят държавата?Това са те получовеците.

2

Анонимен

преди 8 години

ЛЕЛЕ КАКВО ДОЖИВЯХМЕ!!!!!!ЩЕ МУ ПЛАЩАТ ПО 3750 ЕВРО НА МЕСЕЦ БЕЗ ДА РАБОТИ :DDDDDDDDDDDDЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕИ АЗ ИСКАМ НА ПАЛАТКА ЗА ТОЛКОВА :DDDDDDDDDD

1

лл

преди 8 години

Ми да отиде в С. Арабия да се оплаква и осъжда, ще го скъсят с една глава, а тук в Европа - се къпят в море от толерантност.