79

тя

преди 8 години

Сега е моментът да привлечем руските туристи , които със сигурност няма да отидат в Турция или Египет! Те са и най- благодатните туристи , не са стиснати като западняците!

78

Анонимен

преди 8 години

Е нали на путин му беше писнало от тези българи и ала бала, цуни муни с ердоган ? В крим не става нали ? Тъмно е, в Египет не става и в турция ви забраниха що остана тогава ?

77

Анонимен

преди 8 години

До пепиЩе дойде довечера като си легнеш.

76

Анонимен

преди 8 години

Хер кто к вам поедет,у нас долго помнят как ваша страна палки в колса вставляла. Ждите беженцев в качестве туристов.

75

пепи

преди 8 години

според мен не борисов при путин ,а путин да доиде да се моли на бойко

74

Стойчо

преди 8 години

Влошените отношения между Русия от една страна и Египет и Турция от друга в областта на туризма, са шанс за България.Нашата обрулена страна има нужда от всеки лев, евро или долар. Няма вечни приятели, има вечни интереси. Наистина в руските медии, занимаващи се с туризъм не се споменават никакви факти , посочени в статията на *** Василева.

73

Живко Марков

преди 8 години

Гладна кокошка руски туристи сънува.Защо по бг.пишат едно а по руските друго.Никъде по сайтове и ТВ канали я няма Бг.Дано дойдат ама надали.Путин за ру. е Господ и го слушат.Б.Б. трябва лично да отиде и да му се помоли.

72

Анонимен

преди 8 години

туристическият бизнес от двете страни може да си сътрудничи много добре, а туристопотокът да се увеличиОтне им 1 година да стоплят мужиците, ама все е нещо. Те и другите неща ще вдянат, ама трябва време да им стоплят каскетите.

71

Анонимен

преди 8 години

На жужо турците му срaха в ушанкaта и пак обърна палачинката. Много далновидно и последователно това джудже бе - днес туристи, утре газови тръби, вдруги ден ще вдигне и ембаргото за внос.

70

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 165Мися , че след чудовищните и *** изказвания на нашите американски продажници никой няма да се затикне от руснаците да идва в Българияами вземете се организирайте всичките рублофили и си канете алкохолиците по къщите. Така никой няма да ви пречи да им ближете зaдниците.

69

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 166ще се радваме на руски туристи!как ще им се радваш ушaнко? Ти ли ще ги плющиш или те теб?

68

Анонимен

преди 8 години

Руската федерална агенция по туризъм с неочакван обратте рашките поначало са си обратни :)

67

Анонимен

преди 8 години

Да си оправят условията обслужването и храната ,която в момента е пластмаса и няма нужда от конфликт между Турция и Русия за да идват руснаците тук на почивка В момента не може да става и сравнение между нашите хотели и турските ,тук дори 5-звездните не се доближават до 4-звездните в Турция

66

Анонимен

преди 8 години

ако нашти политици до лятото пак не се изсерат с изказванията си по повод Русия , ще се радваме на руски туристи!

65

Анонимен

преди 8 години

Мися , че след чудовищните и *** изказвания на нашите американски продажници никой няма да се затикне от руснаците да идва в България . Не знам дали министърката прави разлика между руснаци и украинци, но руснаците са изключително горд и признателен народ и не "ВЯРВАТ НА СЪЛЗИ". Министърката се е загрижала, че хотелите и ще останат празни. Да вземе да настанява от любимите и ислямисти в тях. Крайно време е да се разбере, че страната се управлява от некадърни и изключително корумпирани хора

64

туроператор

преди 8 години

където има руски туристи ,другите бягат.имаме партньорски агенции които изрично изискват техните групи да не се настаняват заедно с руски групи в един хотел. в русия агенциите също продават екстри на руснаци които желаят да не бъдат настанявани заедно с други руски туристи в един и същи хотел.това е факт.

63

Дедо Гого

преди 8 години

Е, това вече е добра новина ! Парите не миришат и нямат националност - важно е да са повече !Дано да се сбъдне !

62

русия форевър

преди 8 години

Гледам дежурното сборище с олигоувредени на надник от Американското посолство с ибрикчийските му неправителствени организации са се събрали всичи тукa.Я по полека бе г-да лайнюри.Вие сте безгласни букви в про РУСКА България.Та кой ще пита вас парадните хомо сексу-алисти :-)

61

Анонимен

преди 8 години

до 133-----Ко рече ? Рашките имали кинти ?Що не са гръмнеш някъде :)

60

най-накрая

преди 8 години

До РЕАЛНО ти си истински реалист с това твое мислене майната им на другите НЕЗНАМ защо спорите --но в понеделник излязоха данните на "Световната организация по туризъм" за 2015 година-руснаците са похарчили зад граница като туристи над 50 милиарда долара--и това без купените имоти.....Нищо че има санкции--нищо че уж са фалирали....Та въпроса ми е--защо да не "лапнем" и ние част от тези милиарди--точно сега му е времето.Или както винаги,ще изпуснем шанса си-само да угодим на Чичо Сам..