33

Анонимен

преди 8 години

Дано да спечели. На *** от ИД ще им се стори тесен света.

32

Анонимен

преди 8 години

Тръмп е прав! Лошото е че няма кой да го допусне да стане президент. Имаше на предните избори един такъв който беше много "неподходящ" за Белия Дом с нулеви шансове на "изборите" - Рон Пол."If voting made any difference they wouldn't let us do it"Mark Twain

31

Анонимен

преди 8 години

Казващите истината са заплаха за националната сигурност на Съединените щати.

30

е да де

преди 8 години

Ха-ха тия май си подритват трудовите книжки нали военните "миротворци" не трябва да се месят в политиката или това е само за у нас като нищо Тръмп ще им посочи вратата .

29

Анонимен

преди 8 години

Имам газове.

28

Анонимен

преди 8 години

Тръмп президент.

27

Анонимен

преди 8 години

Само Марко Рубио ще оправи и Путин и Русия и Сирия. Това е човека който знае как се действа срещу международни престъпници като Путин и неговата шайка.

26

Божидар

преди 8 години

Само Тръмп! *** за всички останали ***!

25

Петър USA

преди 8 години

Абе вие Българите сте интересни хора.Всеки път ибзирате и харесвате най-големият шоумен или актьор в предизборните кампании и си го избирате всеки път..най-големият ***.Тръмп е просто смешен.просто всички го знаят и им харесва..точно както беше случая с БОКО тиквата..всеки го знаеше и го мислеше за интелигентен..Трябва да почнете да избирате човек който е депутат.А не бивш пожарникар(Бойко)..старец-бивш цар(Симеон)..импресарио на Русия(Станишев)..ром(Костов).май верно избирате по интересност

24

Ангел

преди 8 години

Тръмп не е заплаха за националната сигурност на Америка ,по скоро е заплаха за пентагона и сегашните му ръководители!!!

23

Анонимен

преди 8 години

*** 29 САЩ имаше велик президент и името му беше Роналд Рейгън. Духът на Рейгън ще се събуди пак и тогава нещастните П.утински изчадия като теб ще с.рат кръв

22

Анонимен

преди 8 години

Според мен Тръмп иска да го дисквалифицират и нарочно говори все по-крайни неща. Той няма за цел да става реално президент, а просто се кефи да учавства в капмпанията и да си казва мнението без да му пука.

21

Анонимен

преди 8 години

Много беше смешно как всякакви жалки кoнкуренти-кандидати за президент бързаха да споделят как се възмущавали от Тръмп, видели някаква искрица надежда за себе си. В сегашния свят е страшно да казваш истината. В резултат хем правиш глупости, хем говориш как ги заклеймяваш.

20

Анонимен

преди 8 години

Тръмп, наистина е заплаха за сигурността, но на двупартийния модел в САЩ. Там кандидатите за президент се борят един с друг и единствено той се бори да реши проблемите на САЩ. Като се има в пред вид,че е богат и не може да бъде купен става още по-опасен противник за статуквото. Е, как да не го обвинят за враг на сигурността.

19

Хексагонът

преди 8 години

Тиквата не е заплаха, той когато става напечено, или вдига кръвното, или играе футбол.

18

Йончо попов

преди 8 години

Новия президент !

17

факт

преди 8 години

От времето на Кенеди ,Америка не е имала читав прзидент. Тръмп каза високо това ,което много хора мислят но не смеят да кажат.Мисля ,че Тръмп повече от всички заслужава президентския пост,но ще му попречат със всички средства, ще го демонизират ,а може и да посегнат на живота му..Демокрация по американски

16

Анонимен

преди 8 години

Нека си говорят смешниците от белия дом. С това си изказване г-н Тръмп си осигури много голяма популярност и те го знаят, затова вият като кучета.

15

lol

преди 8 години

Тоз Тръмп е чист клоун на хората които искат да започнe война на религиите

14

Супер

преди 8 години

Най-свестният кандидат! Той не ламти за пари, а иска да направи нещо за своя народ, не като нашите продашници.