16

Анонимен

преди 8 години

грешка!прегряват още в детската градина,щото това не е детска градина ,а детско училище-то книжки-помагала,то интерактивни дъски и играчки,то фб и какво ли още не,а игри...НЯМА!!!!!!!..просто няма обикновени детски игри- децата са обучавани,нищо че в ДГ основната дейност е играта.....

15

Анонимен

преди 8 години

Ама от българското образовани толкова са преглрели, че нищо не им е влезнало в тиквите. Някой зорлен ли се опитва да направи населението по-тъпо? Защото ако е така, успява.

14

Анонимен

преди 8 години

Образованието в България беше на много високо ниво. Това, че те не могат да видят това което учат в практиката, води до чувството, че се учат ненужни неща. Икономическата ситуация в България допълнително утежнява нещата. Просто всеки гледа да следва модела на най-лесното, а понякога просто да оцелява.

13

Анонимен

преди 8 години

mnogo iziskvaniq kam balgarina, nakraq za nishto...

12

Жан Габен

преди 8 години

Пускат ги всяка година да преминават в по горен клас а те още не са се научили да четат и пишат. Пускат ги щото - ама ти знаеш ли кой е баща ми? Коя е майка ми? Отиват родителите м в училище, казват 2 думи на даскалите и ония ги пускат. По мое време такива ги оставяха да повтарят класа докато не научат материала. Ако ще и 5 години да повтаря - докато не научи никакво преминаване в по горен клас. А сега - как искате да учат в 5-ти клас - та те не могат да четат, сричат. Напрао ужас.......

11

Жан Габен

преди 8 години

Прегряват, щото нищо не им влиза в главите и като им дадеш малко повече материал и блокират. Днешните деца са *** и необразовани, неграмотни. Името си не могат да напишат без грешки.... за к'во ми говорите изобщо?

10

777

преди 8 години

ДЕЦАТА В УЩЕ УЧАТ ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ, НЕНУЖНИ НЕЩА ЗАТОВА ЩЕ Е ТАКА И ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАВА АКО НЕ СЕ ПРОМЕНИ СИСТЕМАТА.

9

Jock Palfreeman

преди 8 години

Този "гигант" на психологическата мисъл Монов се беше позагубил малко. Гледам пак взе да се изказва неподготвен.

8

Анонимен

преди 8 години

самият факт, че "друсат кючеци", е много показателен за това какво ще се случи с тях накрая. дори и ако просто "експериментират" и са попаднали на погрешния "експеримент", повечето изобщо няма да разберат колко ниско са паднали. мисля, че възпитанието и средата са много по-важни фактори за това да се стига до подобни казуси, а системата на образование е най-малкият виновник. отглеждаме чалгари, като нас самите - време е да се примирим с фактите.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Абе Груьо, на теб 1500 лв са ти малко ли или проблемати е че други имат повече.800 евро за Южна Италия е висока заплата ама на *** са му малко......Ти за Тиквун ли гласува 2009.Мога да се обзаложа че си пуснал за него бюлетинката с едничката мисъл Банкянския да прецака богатите.А сега ела да ме хванеш за Че..па и да ме поразведеш малко.

6

Анонимен

преди 8 години

Ами като прегряват ги охладете бе!На вън е достатъчно студено вече.Два шамара и да спи една нощ на студа да видим прегял ли е огрян ли е......

5

случаен

преди 8 години

Ваня Кастрева..., Мукадес Налбант, Даниел Вълчев!!!, Ехнатон...и още и още! Да продължавам ли списъка? какво очаквате от тези които са били и си остават едни от главните виновници за сегашното състояние!

4

Анонимен

преди 8 години

Тетрадка с "Ледения" Стив Остин... това ми навява толкова спомени :)

3

Петя

преди 8 години

Това за Испания е добър пример и тези хубави примери трябва да се прилагат и в нашата държава ,защото е добро за децата ни ,за да бъдат спокойни,усмихнати и щастливи.

2

Милена

преди 8 години

Българските деца учат неща които не са съобразени с възрастта им,немогат да разбират материала защото е писан на високо ниво оттам е и безинтересен,съответно и не асемилиран,натоварени са и както върви от училище вместо в живота ще влизат в психиатрия.Българско семействе което от година живее в Испания без да знаят езика те и децата им ,са много доволно от учебната програма на децата си,защото те учат толкова колкото могат да възприемат за възраста си,учат до обяд ,а следобед само игри и занима

1

(-_-)

преди 8 години

Системата на образованието е деградирала до такава степен, че се създават неграмотни и примитивни индивиди, неспособни на критично мислене. Главите им се пълнят с ненужна и безполезна информация от която нямат шанс да добият реална представа за света. Естествено има и изключения, но това се дължи на сериозни усилия от страна на родителите им..