14

Анонимен

преди 8 години

За съжаление в днешно време обективността и истината в отразяването на новините е заменена единствено със сумата, която ще получат "журналистите" за отразяването на новината. Статията е пример за изкривяване на резултатите от изследванията и поредното търсене на сензация. Ето истината по въпроса, за който желае да се запознае с нея:https://facebook/permalink.php?story_fbid=1153368931354901&id=109139192444552

13

Анонимен

преди 8 години

И изследването "съвсем случайно" е по поръчка на някоя голяма компания за производство на цигари. Хайде, моля ви се! Всички знаят, че пушенето е вредно, но никак ама никак не можете да ме убедите, че нормалните цигари са по-малко вредни от електронните. По-скоро някой го е страх, че си губи клиентите и пуска безумни изследвания. В крайна сметка през 40-те години цигарите са ги рекламирали като...средство за отслабване!

12

Odd Cat

преди 8 години

До АнонименЗащото с електронните цигари са намалили количеството приеман никотин, а той, както е известно, повишава обмяната на веществата...

11

VIPER

преди 8 години

До АнонименПодува ти се главата! Абе, що пишете глупости бе, хора...

10

Вуте

преди 8 години

"ароматизирани електронни цигари"-няма такова понятие.Ароматизирани са никотиновите течности за ЕЦ.Есенциите в тях са толкова вредни,колкото и в хранителните продукти,"плодовите сокове",безалкохолните.От три години съм на ЕЦ и се чувствам много по-добре."Вайпърите" се увеличават със скорост,застрашаваща компаниите-производители на тютюневи изделия.Канцерогенните съставки в тютюна са няколкостотин.Така че,дори и да са прави господата от Харвард,пак 10:0 /примерно/ за ЕЦ.

9

Анонимен

преди 8 години

имам няколко наблюдения над приятели пушили електрони цигари,надуват се като балони след време,още тогава разбрах,че работата не е нормална

8

Анонимен

преди 8 години

Eлектронните цигари опасни, ароматизираните и теА обикновените цигари? - те направо убиват!

7

Анонимен

преди 8 години

То в този изкуствен свят дали е останало нещо което да не е вредно

6

:)

преди 8 години

Всяка цигара е вредна. А да откажеш пушенето не е чак толкова трудно. Вече над 10 години не пуша (след 22 години пушене). Спрете тези гнусотии и ще сте много по-добре, а и няма да миришете на некъпан бразилец.

5

Анонимен

преди 8 години

Тук яко мирише на пари

4

Анонимен

преди 8 години

Боже, колко мъка има по този свят, Боже........... Разбрахме, че тютюневите цигари са най-полезните и нямат алтернатива и не трябва да ги заменяме за нищо на света, защото на големите тютюневи компании резко им пада печалбата през последните години, а те не са ок с това и са готови на всичко, за да съсипят алтернативите.

3

Анонимен

преди 8 години

Кажете едни безопасни цигари.

2

Анонимен

преди 8 години

Или по-добре - приготвяйте си сами ароматите. Не е сложно.

1

Анонимен

преди 8 години

ИЗЛИЗА, ЧЕ САМО 4 ОТ 51 ВИДА СА СРАВНИТЕЛНО БЕЗОПАСНИ!!!ЩО НЕ НАПИСАХТЕ КОИ ИЗВОДА Е ВЗЕМЕТЕ СИ ТАКИВА БЕЗ АРОМАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!