11

дедото !!!

преди 8 години

До некаква баба от Южна Уганда!!! А бре научи се първо да мислиш и чак после да говориш бре!След като се научиш евентуално да говориш се научи и да пишеш на кирилица бре!Чак тогава можеш да се пробваш да коментираш бокс бре!!!

10

babata

преди 8 години

NOMER 12 ..abre orospu chedo... ti mnogo televizur gleda bre.... mogo gi razbirash teeee raboti bre... malak rom.. hahaha... kak moje da pishesh takiva gluposti ne mi e iasno selska rakia takava..... DILAK ROM.... ne neeeeee nemi se pishe che maika mi se kara kato pisha s takiva kato tebe

9

Ъперкът !!!

преди 8 години

Леле леле и мале,мале!!! Колко е жалко да четеш коментарите на ограничени и предубедени същества като тия под мене бре!!! Ирландския етнически ром губи само една от четирите спечелени срещу д-р Влад титли бре!Кьорави ли сте та не можете да вденете бре???Останалите три-на WBA WBO и на IBO са си негови бре!!!Просто д-р Влад заложи и четирите пояса едновременно бре!Ашколсун за смелостта му!За да си ги върне ще требе да се тепа победителя от срещата Глазков и Мартин а за останалите три-с Дългия ром!

8

Анонимен

преди 8 години

Ако иска да претендира при нас - в Селската Кръчмарска Федерация /СКФ/. Само, че тук не е желателно да има зрители /свидетели/.

7

Анонимен

преди 8 години

Еми той си взе пари да участва в представлението. За това отказва. Щото ако го бият как ще може да го нокаутира Кличко на реванша. Сега им се объркаха плановете много. Кличко трябваше да го нокаутира и да се завърне с фанфари.

6

Kircho

преди 8 години

Абе излиза, че само ние сме свесни дето пишеме у dnes-а Другото е мафия :) Направо е...бати хейтърите *** държавава .... Продължаваме напред и това е

5

Анонимен

преди 8 години

Добре бе дайте му ги на Кличко до живот да си ги носи тия пояси да миряса накрая... е..ти излагацията.

4

Анонимен

преди 8 години

От това което пише излиза че Тайсън Фюри ще бъде прецакан и в двата случая. На боксовата мафия нещо не и излязоха сметките.

3

Анонимен

преди 8 години

На Кличко защо не му я отнемаха , като се биеше с "Официален претендент" на три години веднъж... Всички остснали срещи бяха финансово удобните съперници. Мафия голяма...

2

Анонимен

преди 8 години

Е*ати пародията... Кличко по всякакъв начин явно ще се пробва да си ги вземе титлите. Много жалка история

1

тъп народ

преди 8 години

МАФИЯТА търси начин да си върне КЛИЧКО