14

Наблюдател

преди 8 години

Всъщност това което става ясно, е че още не им е ясно. Изглежда доста още народ там ще даде фира докато им се изясни!

13

ha ha

преди 8 години

Франсетата защо не са го интегрирали този, нали ни учеха как, явно метода им не работи, а само на Сталин метода за интеграция работи, и такива като този до девето коляно или в Сибир или трИепанИе.

12

Коларски

преди 8 години

Ясен е третия? Я тоя да не е от БГ? Ясен чий?

11

Анонимен

преди 8 години

До Да се знаеТочно така!Арабите и африканциеродени във Франция не са французи, остават си араби и африканци. Особено тъпанарите, които за нищо не ги бива. Изкукват отбезделие и от завист, че помощите им не са като заплатите на инженерите и другите работещи хора.Преди всичко завистта. От завист палеха колите по Френските градове и в Англия преди няколко години.Така е отгледани с любов и от глупост търтеи. Ами нашите търтеи, дето се множат с космическа скорост, какво ще ги правим?

10

Анонимен

преди 8 години

Извода какъв е, тези хора не могат да се интегрират, т.е те не са за Еропа.

9

аз

преди 8 години

Престанете да се опитвате да ни внушите че тези са французи. Това са араби които са родени в европа (фрнация, белгия или друга държава), или са мигрирали тук. Но те СА и СИ ОСТАВАТ АРАБИ. нарочно казвам "араби", защото за мюсюлманите понятието държава почти не съществува. За тях няма значение дали са сирийци, иракци, алжирци или мароканци. За тях е важно дали другият е мюсюлманин или не.

8

Анонимен

преди 8 години

"Става дума за 23-годишния французин Фуед Мохамед Агад от Страсбург"... натурален французин, какво да правиш.Западните държави забравиха, че не всеки вярва в правата и свободата на личността и че въпреки всичките хелзински комитети и други организации трябва да си подържат разузнаването, ако искат сигурни държави. Аз съм на мнение, че хора, които отиват в проблемни държави през проблемни времена трябва да се следят. Никой турист не отива на почивка сега в Сирия, нали?

7

Българин

преди 8 години

Във Франция "французите"носят арабски имена , а в България ромите са с български!Парадокс !

6

Ясен

преди 8 години

Баси за малко да реша че съм терорист..

5

G

преди 8 години

Колко Фуед Мохамед Агад-и влезнаха е ЕВРОПА?Успех с тях и тяхната интеграция

4

Анонимен

преди 8 години

Даам, още си спомням как в плевенското село Коиловци, нашите селяни пребиха френските парашутисти, които се обучаваха нелегално, за да подпомагат ислямистите срещу законната власт на Башар Асад....

3

тъп народ

преди 8 години

КЪДЕ е родена брадата КОНЧИТА ВУРС ???????

2

..

преди 8 години

Храни куче да те лае после, казали са го хората...

1

Анонимен

преди 8 години

...Фуед Мохамед Агад е роден в градче близо до Страсбург ...NO COMMENT