39

Иван

преди 8 години

Колко е красива на 9 и 10. Другите не желая да ги гледам. Ужасно е това, което си е причинила.

38

Анонимен

преди 8 години

Мързяло ги да ходят на фитнес??? Анорексичните тренират до припадък, не е само гладът. Дори когато ги вкарат в болница с опасност за живота, правят тайно упражнения в стаята и тичат на място, за да продължат да отслабват.

37

25г.

преди 8 години

''...за пустата красота!''Само не разбрах, кое му е красивото на това? Колкото и да съм закъсал, няма да си легна с такава. То ще ръби на кокъл, и с възглавници да я облепиш, пак няма да помогне.

36

Анонимен

преди 8 години

Помощ от публиката: Последните две снимки,не разбрах,преди или след анорексията са?

35

Мидни от Хавстралия

преди 8 години

Сигурно е видяла $идни програмиста и желанието и за живот я е напуснало завинаги.

34

мода

преди 8 години

цялата тая мода на кльощавите е въведена от педерастите моделиери те искат жените да са плоски като мъже заради едни извратени хора целият свят се побъркапедерастията трябва да се забрани със закон

33

Анонимен

преди 8 години

Сега е модерно да прикриват хранителните си разтройства като казват,че са станали вегани, минали са на "здравословен режим без животински продукти" и т.н.,следете дъщерите и приятелките си навреме...

32

LiveEvil

преди 8 години

Това си е психическо заболяване,А една жена трябва да изглежда така, че да ти се иска да и изядеш, а не да я нахраниш.

31

Анонимен

преди 8 години

Малоумница

30

mda

преди 8 години

Колко жалко, че не се намерил един истински приятел, който да и каже че е била красива, а тя е била красива. Родителите и не са били до нея когато е имала нужда от тях и тя е намерила за себе си някакъв начин да се бори и за малко да разбере колко може да е фатален. Пожелавам и сега когато се осъзнае сам за себе си какво точно е сбъркала в преценката си за себе си и за света да намери човек до себе си който да е с нея и да я вижда красива каквато е. И един ден да може на децата си да покаже крас

29

Пусти мързел

преди 8 години

Отвратително! А вместо да гладуват, можеха да ходят на фитнес, а после да си сготвят нещо полезно и вкусно и да имат идеална фигура. Но пусти мързел - хем ги мързи да готвят, хем ги мързи да спортуват... Но всеки сам си избира, това е хубавото на демокрацията.

28

Валентин

преди 8 години

света Богородице на тия жени чавка им е изпила мозъка?!?!?!? :-О

27

Анонимен

преди 8 години

Анорексията е психосоматично заболяване. Нейната "тъмна" (дарк) страна е булимията. И двете са следствие от изпортено отношение към себе си вследствие на травми от наранявания на идентичността ни. Въпросното изпортване може да се нарече свърхвглеждане в съществото си, пристрастяване към пожелаван образ, който трябва да замести преди това формирания действителен.

26

Анонимен

преди 8 години

Така се получава, когато децата ни живеят в една тотална масмедийна псевдореалност. Налагането на типове и образци, които да се следват, е форма на диктатура - не политическа, а медийна. Разбира се, в дъното на всичко са медиите на американците, които не спират глъчката. Пак американците!

25

Анонимен

преди 8 години

Абе това дете какви родители има, че да я изпуснат и да стигне до такова положение. Тук не става въпрос за ден - два, нито за седмица, момичето се е сривало психически месеци наред.

24

Анонимен

преди 8 години

Седнали сме тук да цъкаме и да се чудим, обаче всяка втора е булимичка или анорексичка, да не мислите, че слабите фигури на момичетата по заведенията, телевизията и на всякъде, които виждате са от много спорт и здравословен живот. Жените яко гладуват, повръщат, тъпчат се с хапчета за отслабване и какви ли не други го*на за да са слаби, да не се залъгваме това е реалността. От нормален спорт и хранене няма, как да станеш кокал или пък да си супер релефен, за това се иска гладуване.

23

Анонимен

преди 8 години

Каква хубава е станала на последните две снимки - лицето й грее, хубаво лице с розови кръгли бузки. Жената е хубава с извивки и с пухкавки места.

22

Анонимен

преди 8 години

тя има акъл, но анорексията е психично заболяване, така че то й пречи да мисли "трезво". най-вероятно много хора са можели да помогнат по-навреме, като родителите, роднини, близки, учители... но все пак си мисля, че след като е на такава възраст, родителите трябва да поемат отговорността и да я заведат на точния специалист - но в света все още се гледа лошо на ходенето при психолог/психиатър...

21

Анонимен

преди 8 години

това не е красота това е изврaтенo

20

Анонимен

преди 8 години

Нещо се е объркала. Това тяло няма нищо общо с красотата.