22

ретрагедия

преди 8 години

Вазов,Вапцаров и Смирненски не ги запомнихте ,като борци за демокрация ,обаче Джон Ленън е много голяма работа...ми танцувайте на песни от преди 60 години ...ретроманяци ...........

21

Анонимен

преди 8 години

А има една Чапман шпионка дето я замениха за някои други шпиони,тя пък каква му се пада след като тоз уж е псих пък и си признава какъв тежък избор е направил,че и още Джон Бийтълса някакъв се появил Чапманите трябва да изяснят що за Джон е тоя и да го обезвредят,някои се произнесоха,но бързо се изнесоха натам-насам и забравиха по въпроса,къде отиде тоз,иначе се правят на разсеяни сякаш за *** стават,само точат от кацата за представления по охрана на населението пък ги нема никакви,ей на достъпа

20

Горан

преди 8 години

Много яко - как само се изпълни с дълбоко религиозни под статия за Ленън :) Изведнъж се надигна вълна от праведен гняв, срещу човек, който отдавна не е между живите...

19

сатанисти са Ленън

преди 8 години

Джон Ленън е аморален лицемер популяризирал порнографията.През цял свят прави секс с тая *** Оно .Това що за духовност е?

18

Любо

преди 8 години

И 11 години без Даймбег Даръл :(

17

Е

преди 8 години

Светът без религия е свят на Дявола .В който и живеем .

16

яаьау,а

преди 8 години

Тая Оно май препоръчваше сатанизъм?

15

Горан

преди 8 години

То и Коцето Калки не е съвсем наред с главата, и Дони също, ама и те ли, като Джон Ленън са вредни?

14

Горан

преди 8 години

Е, очевидно на някои им е пречил. Нищо, че даже едва ли са били и родени тогава.

13

Горан

преди 8 години

Защо пък е трябвало да приказва изобщо за религии, та нали той пее: "Представете си свят без религии"... Не се знае какъв би бил днес, и какви биха били въгледите му, ако беше още жив. В крайна сметка не мисля, че Джон Ленън е пречел на някого с това, че е съществувал.

12

нали

преди 8 години

Ако Ленин беше жив през 1963 би казал ;Ленън е полезния ***.

11

е ,и

преди 8 години

И ако беше жив Горане какво щеше да приказва ....В полза на исляма ,нали .В името на толерантността .Срещу Америка и тн .Толкова е смешно ,че чак ви се чудя на вас обожателите му .Та текстовете му са фалш от началото до края.

10

факт

преди 8 години

Няма да има музика след 100 г .........Ще пеят мюезини ,толкоз е просто ,че чак се чудя как не го виждате.

9

Горан

преди 8 години

Една от най-безсмислените смърти на 20-ти век... Джон Ленън убит от психопат, искащ да привлече обществено внимание...

8

до тракиец

преди 8 години

Христос може да е проповядвал на изток от БГ ,но ......... исторически религиите - ислям,християнство и иудеизъм се водят западни .Източни са всички глупости проповядвани от Ленън и Око Оно .Индуизъм ,дзен будизъм ,източни философии тип зороастризъм и тн .

7

светът на Ленън

преди 8 години

Свят на морална деградация,ислямизация и наркотици .

6

малко мислене

преди 8 години

Джон Ленън е объркан индивид роден през ВСВ .Представлява края на една разнебитена империя.Неговото време съвпада с времето когато Англия е болна държава и на практика той е нейното олицетворение.После забягна в САЩ натъпкан с пари проповядващ свободната любов,после просто си намери майстора .

5

н

преди 8 години

Част от духовното объркване е и негово дело .За съжаление зарази Европа и Америка с източни глупости .Днес виждаме какво поколение ни управлява -точно поколението Бийтълс и не стават за нищо .

4

Стефанов

преди 8 години

До голям праз - може да си прав, обаче проблемът е как ще доживеем до тогава. Кои неща ще бъдат важни за нас? Както казват - Важен е пътят, по-важен дори от целта. Но това, изглежда, е много сложно за тебе. Ти си гледаш "праза".

3

Представете си

преди 8 години

Представете си чист свят без Джон Ленън ,либерализми ,ислямисти и порнофрафия.