7

Анонимен

преди 8 години

Мда. Така е. "Най-високият стандарт в света" и прочее дрънканици, ама повечето живеят в правоъгълни дървени къщички (да не ги наричам "бараки" като колегата). То като разчиташ на комбинацията от малко население и природни ресурси, така се получава. Норвегия, приятели, е истинската "страна-бензоностанция", а не Русия. Русия си има учени, интелигенция.Норвегийката откакто спаднаха цените на петрола взе яко да го закъсва. А това, че са на толкова на север няма да им помогне при глобалното затопляне

6

Анонимен

преди 8 години

това е безобразие, Бойко да си ходи веднага!

5

Анонимен

преди 8 години

Това ако беше в България, щяхме да ревем по медиите, че язовирите виновни, шахтите виновни, дерето непочистено, гората изсечена, къде е държавата, как може от една буря да става наводнение, ОСТАВКА!

4

Лъжи, лъжи и пак лъж

преди 8 години

Глобалното затопляне и промяната на климата са само митове и измислици. Спрете да лъжете хората, че климатът се променя.

3

Анонимен

преди 8 години

Така става като не си чистят шахтитеняма такава държава

2

...

преди 8 години

Епа мое да се каже, че това е едно малко последствие от липсата на промяна в климата! Каквато промяна ама ич не се и случва! Е разбира се само според някой де!

1

Танкист

преди 8 години

то това къщи ли са дървени бараки. Я да бяха като тукашните прогимназии по драгалвеци само паркетя щеще да се надуе малко. Сега освен водата да ги стегне един бахър и да си раздават кънки.