16

Алекс

преди 8 години

Хехе, дано да повлече крак и вдруги градове. Тъ.панари като Тръмп, са кристалния пример за политик популист. Макар че те там всичките са им такива... другите просто не са толкова гръмогласни.

15

Анонимен

преди 8 години

АБЕ ПАЦИФИСТ Е!!!! НО ЕДНО МУ ПРИЗНАВАМ :DDDDDD ТОВА ДА ЗАЯВИШ И ЗАБРАНИШ НА ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ Е ОПАСЕН ХОД ;DDDDDDDDDDDDDDDDГОРКИЯ !!!!!!!!!!НО ТРЪМ АБСОЛЮТНО СЕ ДОКАЗА, ЧЕ Е ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИСТ ТОВА Е БЕЗСПОРНО!!!АКО МОЖЕШЕ И ЧЕРНОТО ЩЕШЕ ДА ИЗХВЪРЛИ УБЕДЕН СЪМ ;DDDDDDDDDDD

14

до 15

преди 8 години

Имаше един филм за един американски политик ,който пееще с една китара срещу исляма.Та той пееше ,че един ден ще станем роби на ислямистите докато ни продават петрола си .Те вече са тук ,за да ни вземат и единственото с което сме повече- технологиите. Масоните четат корана ,а те направиха световните промени към либерализъм .което се оказа исляммско иго .

13

Анонимен

преди 8 години

До ХънтингтънНе искам да те разочаровам, но от много време насам етикетчето "Продадено" виси върху ни. Целокупно. Това, че още не сме подписали "информираното съгласие", както е по еди-какви си евродиректива, и тънем в неведение не променя ни на йота фактите.

12

Анонимен

преди 8 години

"Крайзман". Има нещо мюсулманско в фамилното име на кмета.

11

Хънтингтън

преди 8 години

Значи Америка е пред разлом ,никога толкова на често различните клики в САЩ не излъчват толкова различни и по същество противоречиви сигнали .Но това е то мулти култи .Единни в разнообразието .Докато просто един ден не осъзнаем ,че сме закупени чисто и либерално чрез банките от разни емирати .Е тогава вече щем не щем ще се посъбудим .

10

факт

преди 8 години

Прави ли ви впечатление ,че САЩ ЕС,лидерите на Европейските страни всеки ден си променят тезичките.Един ден Кематън затваря джамии ,на следващия пък защитава мюсюлманите.Това е неолиберална гузност.

9

Анонимен

преди 8 години

Исляма е религия създадена от евреите , с цел да се унищожи християнството , факт .

8

ksarax

преди 8 години

Комунист, кво искаш повече

7

Нострадамус

преди 8 години

Световната банка няма нужда от САЩ ,ЕС ,че и Русия им в тоя вид .Имат нужда от ислям .С ислям и ислямизъм ще прикрият глобалния терор на който ще подложат човечеството през 21 век . 2017 иде. След нея човечеството няма да е същото .

6

до 6

преди 8 години

Ако си прав,то съм спокоен за бъдещето на света

5

ахай

преди 8 години

вярвай си, ще спечели този, когото Ротшилд посочи

4

Ангел

преди 8 години

Ако Тръмп спечели света ще се оправи!

3

Анонимен

преди 8 години

Явно кметът е някакъв скрит ислямист.

2

Анонимен

преди 8 години

Техните политици почнаха и те циркове като нашите.Забавляват избирателите здраво!

1

Тенденция

преди 8 години

САЩ страна на разлом писа Хънтингтън през 1999 .До 2050 СА се се разпадне -явно и на емирати и християнски територии ,а свободни градове може да си помнят за тоя кмет.