79

1

преди 8 години

Вчера Бойко благодари и на "ксенофобите" от АТАКА, които не спираха да настояват да се изгради ограда срещу нашествието на главорезите от ислямска държава.Тогава от сутрин до вечер ни обясняваха от разни "професори", защитници на правата на главорезите колко е лошо това.Вчера похвали и благодари

78

Анонимен

преди 8 години

"Не сме безгрешни но сме истински....."Това реклама на Публичен дом ли е?Бойко като ни е/б/ъ/т и с Еропейски и с Руски и с Турски... да си мълчим и да бъдем търпеливи? Това ли ти е мъжеството?Бойко ти си просто едно шубе и като ти скръцне някой със зъби първо се насираш, после дигаш кръвното и накрая свляш гащите.това е то еталон за мъж.

77

анонимен

преди 8 години

Колко народ се оплаква от комунистите, а гласува за Бойко Борисов. Хубаво е човека който ни управлява да показва сила, но нещо да се е променило с корупцията на всички нива? Олигарското управление е по зле от комунизма.

76

Анонимен

преди 8 години

08.12.12.Не плюйте срещо гн Борисов,страхотна е разликата между Бойко и Станишев.Бойко е там защото народа го избра,и нищо нее дал на неговите хора от герб в парламента,макар и да се мъчиха дъги изкарат разбойници но уви нищо неим откриха,а Станишев е там защото даде на неговите хора от Парламента и от цяла БГ комонистите да крадат да убиват каквото си искат но само и само да правят пари,със заменки със какволи не.Да живее ГЕРБ да живее БОЙКО БОРИСОВ ТОЙ Е НАШТА ГОРДОСТ1.сТАНИШЕВ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРОДАЖНИК НА БГ.сТАНИШЕВ ПАК ЩЕ ДУХА СУПАТА ЗА СЛЕД ИЗБОРИТЕ. ..

75

Анонимен

преди 8 години

СТРЕМИ СЕ ДА Е ОРИГИНАЛЕН А Е БАНАЛЕН

74

Анонимен

преди 8 години

Бойко простими вие започнахте,аз ви прощавам със гн Цветанов.Обадимисе болен съм.На Станишев лично ти му прости,направиго и със мен.Много дълго време бях мъжки със вас.Аз исках бг дае със теб,и ти го почти направи със гн Цветанов.Аз немога никога да буда щастлив без ГЕРБ.Върними живота,аз мисля че заслужавам,спасиме приятелю.Всеки греши.Аз ви помогнах малко.ОБИЧАМ ВИ НЕ СТАВА БЕЗ ВАС.

73

Анонимен

преди 8 години

Иван Пушкаров Никога не трябва да забравяме 1992г Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. И колко беше 60 милиона Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше Направо ни се разтрепераха краката А преди година резервът е бил 4 милиарда След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация никоя държава не искаше да преговаря с нас. Луканов бог дъго прости и Иван Костов и БКП бяха наистина гениални злодей А сега Кънев наследява Иван Костов как да стане то

72

Българофилът

преди 8 години

В интерес на истината не му е лесно на Борисов.Народът му - русофилскиВъншният му министър и военният му министър - американофилиПартиятя му и опозицията му - клептофилиМалцинствата му - туркофили и ислямофили.Изглежда, че той е ........ единственият българофил.

71

CCCP

преди 8 години

AH GADINOOO.....ZA BELENE S CQLATA SI KOHORTA,,,NA PRASETATA JIVI...

70

*******

преди 8 години

Що не се спреш с тези звездички ?!?!?

69

Анонимен

преди 8 години

Останаха ли още бунаци , които да вярват на приказките на този ? Руските туристи и с духова музика да ги молят няма да дойдат. Не може тъпите ни управници да обиждат държавата им и те да дойдат. Като се има предвид , че цените са като в Гърция да не са луди да дойдат при нас. В Гърция ползват безплатни шезлонги, сядайки в заведение ти дават безплатно минерална вода. В Гърция за разлика от България няма кой да ги преджобва и лъже. Те и Турция ще зарежат та какво остава за България.

68

До 95

преди 8 години

Няма по-малко зло.Всички са от една школа.Учили,яли и пили в школата на комунистите.В Бг няма политическа партия която мисли за българската държава и бедния народ.За това тази жалка ''държава'' е обречена.

67

Анонимен

преди 8 години

***********************************************************************************************************************************************************************************************

66

77777

преди 8 години

На този ще му берем срама още дълги години!Жалко за бедния народ.Заради такива управници децата ни заминаха в чужбина.

65

Анонимен

преди 8 години

До Мачкай Бойко...А така ! Мачкай Бойкооо ! Настъпи мам... ти куца ! Само така !!!

64

По-малкото зло

преди 8 години

Ако при управлението на Бойко има геноцид, то при управлението на БСП, ДПС и Атака има турско робство. Сами преценете кое е по-малкото зло. За мен по-малкото зло е да се разкарат БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ и техните патерици, а на тяхно място да се избере нещо ново и неопетнено. Като казвам нещо ново, нямам предвид сглобено от старите партии и личности или техни подчинени на статуквото. Примерно партията на Берекво е нова, но се контролира от стара партия. АБВ и РБ, ПФ също са подчинени на статуквото

63

Анонимен

преди 8 години

Кирлив предател скоро ще те пратим в затвора , за специален затвор - говнянаа яма .. Няма да те те убиваме ти сам ще си умреш

62

Хербарий

преди 8 години

Истината на може да бъде грешна и вярна едновременно,казаното е глупаво.Съветниците не работят качествено...

61

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАКОГАТО БОЙКО Е РАЗВИВАЛ ДЕМОКРАЦИЯТА .....- - - -БОЙКО И СЕГА РАЗВИВА БОЛТОВЕТЕ И ГАЙКИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА !? РАЗГЛОБИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ !?

60

Мачкай Бойко...

преди 8 години

Давай Бойко, все така, нека турците и ромите го били. Никакви привилегии не давай на чужденците и в частност на бежанците. Нека спазват законите и се подчиняват на конституцията. Не допускай бежанците да направят собствена партия или да се строят джамии за тях. Принуди ги да научат български и да приемат християнството, както е по конституция. Щом са в България, трябва да се подчиняват на българските закони, а да не им се дават специални привилегии, като например на ДПС и турците в България.