57

трета световна

преди 8 години

Ако това е вярно, а то така изглежда, означава, че коалицията се намесва на страната на ИД!Т. е. очаква се ново още по-ужасно действие и равитие на войната, която става световна!

56

Има разлика

преди 8 години

До 60рРуснаците, за разлика от турци, американци и англичани не са военопрестъпници, не убиват съюзници. Затова С 400 не е стрелял.

55

Суворов

преди 8 години

Защо избързаха тези "мизерници" англичаните и германцитеда се прикачат към французите, от страх да не се "обърне тоягата"в Близкия Изток, след намесата на Русия в защита на суверенотосирийско правителство там . . !?

54

до 80

преди 8 години

В Америка няма петрол,всичко е изпомпено,затова и се занимават с шистови революции и арабски революции.В Канада има суровини,но те не са Американски и не са безплатни,нито евтини.В Китай има хора които могат да работят и да се организират,за разлика от Европа която е пълна с мързеливи тарикати,които гледат само да прецакат другия,свобода на пазара му викат.В Америка и Европа има криза,затова и сме във война,иначе щяхме да си стоим и да си гледаме кефа.

53

Анонимен

преди 8 години

Поместената тук снимка е с дата 07.10.2015 г и няма нищо общо с днешната новина. Изстреляните крилати ракети са "Калибр-НК".

52

kokospa

преди 8 години

До бировAбе пликоумник икономиката на Европа дава 34% от световния БВП!На любимата ти Росия-1,2%.САЩ от нетен вносител на газ и петрол за 5 години се превърна в нетен износител!Добивъ на петрол в Северно море захранва 8 европейски държави бе!Само 34 % от Европа е зависима от руски газ.Спри да четеш руски вестници и се ограмоти.Не боли!!!

51

биров

преди 8 години

В Европа и Америка няма суровини,а Китай е най големия производител на стоки и най големия пазар.Това е.

50

биров

преди 8 години

Путин трябва да се спре малко,вижда се че,Американците и Европа са отчаяни за петрол.Икономиките им са в колапс.В Европа повечето държави са фалирали,дори великата Франция,втората икономика в Европа е на ръба.ЕС се разпада бързо и сигурно,след този край Америка ще е следващата.Германците са единствените които искаха да попречат на войната и избраха пътя на икономийте,защото пари няма.Затова и пъснаха бежанците,а не ги стрелят в морето като ***.

49

Анонимен

преди 8 години

Какви трети световни ви гонят бе, за нищо не стават руснаците, пълен въздух. Те на разпад ще отидат, тука некви психопати трета световна сънуват.

48

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 72,Избягаха и направиха грешка, сега радикалния ислям е навсякъде!

47

kokospa

преди 8 години

Не забравяйте че богатите арабски държави Кувейт,ОАЕ,Катар,СА са сунити и НИКОГА не биха допуснали шиитски Иран да има ключови позиции в региона.Израел и Ливан 40 години страдат от проиранските милиции на Хамаз и Хизбула(съюзници на Русия)и днес.Ще оставят Русия бавно да затъва в сирииските пясъци и конфликти!

46

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 69Отговорът на Русия ще е само един, позорно бягство от Сирия както преди 27 години руските плъхове бягаха от Афганистан.

45

Анонимен

преди 8 години

Най-сетне подпукаха истинските терористи в Сирия. Унищожаването на Асад и прогонването на руските и иранските терористи от Сирия е единствения път за достигане на мир в Близкия изток. Когато международната коалиция унищожи Асад, това ще е огромен удар и върху ИД, която ще остане без доходи от петрола и сама ще сложи край на дейността си.

44

Анонимен

преди 8 години

очаквайте отговор от Русия / явно поговорката врага на моя враг е мой приятел соросоидчетата не я знаят , затова Путин да ги почва наред , опозоция , умерени , американчета бой по каските

43

Анонимен

преди 8 години

целта на сащ е да защити ислямска държава и да направи трета световна война , скоро ще започне , бъдете сигурни в това , сащ са агресор на чужда територия и нямат право да са там без покана

42

коко

преди 8 години

Шиитски Иран с благословията на Асад иска да превърне тази територия в иранска провинция.За Русия ще останат трите военни бази контролиращи стратегическия път на газта и петрола.Новите газови находища в Израел,Египет и край Кипър не дават мира на Путин.Затова Сърия е пожертвана и дните на сатрапа са преброени!Големият въпрос е доколко може да се вярва на аятоласите?

41

Съгласен

преди 8 години

До кокоМного точен коментар. Браво. Не обръщай внимание на минусите на руските ***.

40

Анонимен

преди 8 години

До 59 - ти пък си спомни самолета с холандците над Украйна за който дори не си признаха и отивай да си лягаш. А на китайците посолството в Белград си го целнаха съвсем умишлено, жълтите си знаят защо!

39

Анонимен

преди 8 години

Руска пропаганда на руски в руски форуми! Аре у лево...

38

Анонимен

преди 8 години

Хах, американците отричат обаче. На същото основание могат и да са руски. Стават грешки, при рашките особено чести. Обаче Сирийският център за наблюдение правата на човека /егати парадокса предвид че е на касапина Асад/ очевидно разполага с някаква марсианска технология и знае кой е бомбил от 6000 м. височина.