9

88

преди 8 години

ПИТАМ ОТНОВО:КОЯ Е БАА И КОГО ПРЕДСТАВЛЯВА?! НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА АСАНСЬОРНИТЕ ТЕХНИЦИ!!!

8

Men

преди 8 години

Пълни глупост, неизвестен щял да бъде. Известен е -строителя на сградата. След това всички подписали се по протокола за приемане.

7

Ас Пеер Ас

преди 8 години

Когато една нация е втора ръка/съставена от долно качество хора, то и условията за тези хора са на нужното ниво - пътища убийци, асансьори убийци, облужване да ти се дореве, условия на живот - като на животни(прахоляк по улиците,мизерия навсякъде, свинщина накъдето и да се обърнеш) ПО ОБСТАНОВКАТА НАОКОЛО МОЖЕ ДА СЕ СЪДИ ЗА ХОРАТА ЩО ЗА СТОКА СА!!!

6

Чиновник

преди 8 години

Трябва да има задължителни застраховки и за асансьорите.

5

ТИКВОКО

преди 8 години

Най-напред асансиора е на входа и вие можете да откажете да го поддържате а не да го спирате.Второ,крушки за 65 лева ли са най-важни за безапосността /там е далаверата/.Трото,с какво се промени/подобри/ работата на асансиора та повищихте таксата с60%.Четвърто,идва техник от друга фирма прави ''проверка''и иска 50 лева за 5 минути работа, нащия техник отива на троверка на него,на кого извършва проверка,на входа ли ,или на техника по подръжка.С две думи всеки гледа от някъде да Г Е П И парички

4

Анонимен

преди 8 години

Началото беше поставено от БКП след "демократизацията". Тогава те нагло говориха за "вината и ракиите", и не очаквайте някога в България да има виновни, докато не се накажат комунистите.

3

Анонимен

преди 8 години

Цялата работа е заради лобито на асансьорните фирми. В момента масово се сменя осветлението в асансьорите с теристорно- струва /70лв./ и на доста асансьори се слагат датчици против претоварване /300лв./ въпреки,че те се изчисляват и произвеждат за 3-4 кратно претоварване.Следващата стъпка ще е да се задължат сгради със стари асансьори да си монтират нови. Нов асансьор за 4 човека струва 22-25 000 евро без монтажа.

2

Анонимен

преди 8 години

Хубава работа, ама българска посткомунистическа.Как може асансжорът да е убиец?Убици са хората. Това е същото като комунистите "Времената бяха такива, убивахме", т.е. времето било виновно. И тук асансьорите са виновни.

1

Анонимен

преди 8 години

"Ако няма контрол и надзор той ще продължи още 18 години да работи така", а сконтрол и надзор, сямо 5, после ще ги накараме да го сменят, нали сме асансьорни техници, работа трябва.