28

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

АМА ЧЕ ЛЪЖЕТЕ ТУРСКАТА ВОИСКА НЯМА ДА СЕ ИСТЕГЛЯТ ГРАДА Е ЗАВЗЕТ ОТ ТУРЦИЯ ТОВА СА ЛЪЖИ И ИЗМАМИ

27

Анонимен

преди 8 години

Ирак ще маправи точно както направи Сирия - що покани руснаците официално. С това и последната останала надежда на султана за нова османска империя ще се изпари. Пътник! :))

26

Анонимен

преди 8 години

До 50Само дето руснаците са поканени официално в Сирия, от законното правителство на страната. ***'от!

25

Анонимен

преди 8 години

А КОГА ЩЕ СЕ ИЗТЕГЛЯТ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ ОТ СИРИЯ?А ОТ УКРАЙНА?ПОЗОРА НА АЛКОХОЛИЦИТЕ ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ АФГАНИСТАН!

24

Анонимен

преди 8 години

Ердоган не е искал да яде Пицети и е получил замаяност.Поради това е загубил баланса между ИДИЛ-ският петрол и руският газ и АЕЦ.И както каза доктор Путин сега ще има сериозни здравословни проблеми.А доктор Путин е сериозен специалист и може да му се вярва.

23

Анонимен

преди 8 години

Скоро Ердоган ще удари на камък на юго-изток и ще опита открита инвазия на северо-запад. Ще окупира Родопите подобно на Крим. С това най-сетне заспалия дълбок зимен сън Български Лъв ще се събуди и ще изреве та да го чуе цял свят! Цялата предателска *** в България ще си плати, както е предсказала Слава Севрюкова доста отдавна.

22

Анонимен

преди 8 години

И какво излезе - нема такъв лицемер като Ердоган!"Слушай ме какво ти говоря, не ме гледай какви ги правя!"

21

Анонимен

преди 8 години

Сега остава Ирак да се възползва от правото си да си брани територията и да ги изпотрепа - както би направила Турция според уверенията и!

20

Анонимен

преди 8 години

nefta oste ste padne do 30$ za barel i RU ste klekne malko pari vidyaha i poludyaha nqma pari za piyanicite )))

19

Анонимен

преди 8 години

дойде Камеран и видя оградата независимо отсреща е страна на НАТО. Това е достатъчно показателно ... и турците не са *** .. една страна която е била винаги с тях против нас.....

18

Анонимен

преди 8 години

Писал съм за тези терористи като пример, понеже в България има платени американски предатели. В Родопите чужди имами масово проповядват радикален ислямизъм. В Странджа планина в близост до турската граница е пълно с нелегални бежанци които си заравят оръжието там. Наскоро беше открито едно скривалище с автомати, боеприпаси и ръчни гранати Знам малко повече и се опитвам да отворя очите на тези които не знаят. Ако вие сте готови да продадете БГ за долари АЗ НЕ СЪМ и ще се боря докрай

17

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДудае , Басаев и прочие терористи бяха поддръжници на уахабизма. В собствената им родина Чечения никой не ги обича. Сега Чечения благодарения на политиката на Путин.....- - - -Ало ???? Да не си объркал страната ??? Тук е България !!! Европа !!! Никой не го интересува кой какъв уахабиб или джигитаец е в Русия !!! Не ни занимавай с глупости !!! Какво мисли Путин си също негова работа !!! Не ни е никакъв, и ни е през онази работа за неговото мнение !!!

16

Анонимен

преди 8 години

Дудае , Басаев и прочие терористи бяха поддръжници на уахабизма. В собствената им родина Чечения никой не ги обича. Сега Чечения благодарения на политиката на Путин и Рамзан Кадиров е процъфтяваща Република за разлика от България. Ако някой се съмнява нека Изгледа филма:" Чечня. Трудный рассвет. " и после да приказва. Аман от прогнила пропаганда и аз чета мнения във Фейсбук че америка е държава на рептилите има и в Туитър а ся де кво ше кажете американци го пишат

15

Анонимен

преди 8 години

Турция като иска зона за сигурност между Турция и Сирия да я направи на турска територия.Кой и пречи?

14

Винкело мисли така

преди 8 години

И тук руските мотики бичат рок енд рол на балалайки ???

13

анонимен

преди 8 години

търция да влиза в сев кипър

12

Винкело мисли така

преди 8 години

Щом проблема на давещия се е само негов проблем, то проблема на воюващите би трябвало да си е само техен проблем !!! Не е ли така ?

11

Аз Малдив

преди 8 години

Пак турски уйдурми, майсторски се правят на улави - Ти му викаш "Дръж Иване", той гледа за шлифера да те хване...

10

ТУРСКИЯТ ВЪПРОС

преди 8 години

трябва да се постави в НАТО и да бъде изгонена, че ще направи нова световна война с нейните ПРОВОКАЦИИ

9

Анонимен

преди 8 години

Ейййй, наскоро гледах клипа с посещението на Бойко в Анкара при Ердоган, та се сетих как той поздрави почетната рота строена специално за него !?Бойко каза - Мархаба аскер !!!Ротата отвърна - Тиквар !!!