20

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали продължава строежа на стадиона на Ботев Пловдив, но не е нормално българите да връщат милиарди , а на Ботев с крадени пари да де строи стадион. Цялата база в Коматево също е от крадените пари на Цветан Василев. За ЦСКА са проблем 30 милиона , а милиардите крадени от Василев за Ботев не се търсят. Василев трябваше вече да бъде екстрадиран и изкарани на яве всички заеми в милиони на наши хора, които няма кой да ги търси.

19

Бълха

преди 8 години

Бълха го ухапала негоТолко е откраднал

18

Анонимен

преди 8 години

Не се пънете да разсъждавате."Преврата" наречен перестройка означава общодържавното т.е.народното имущество да се окраде и стане собственост на няколко мафиотски фамилии от бившата БКП.Промяна-подмяна .А Цветан Василев е изпълнител на свисше.Е и той е краднал след като е видял ,че и началниците му крадват.

17

Анонимен

преди 8 години

Мустакатия крадец Василев е за затвора, но едва ли ще влезе, защото има достатъчно крадени милиони да си плати на съдиите

16

Анонимен

преди 8 години

Човека взе паритеказа "чакай малко"хвана самолетадръжте му петите

15

Анонимен

преди 8 години

До nedkoddСъдят ги за да си платят комисионна на съдиите . При такова голямо крадене ще е престъпление ако няма и за съдиите.

14

123

преди 8 години

уж комисии,фирми по издирване и т.н. ама парите ги нямаа,като водата на пара станаха,странна работа,духове ли са ги взели

13

Ясен К.

преди 8 години

Другите пари къде са? Раздадените под формата на кредити на близки, подтсавени хора на властта? Колко върнахте от тях? Аз знам отговора НУЛА. Да си купите свещи с тях, дано!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Василев поиска да излезе от мафията. А тя от жертва /щото той работеше, а мафията плюскаше/, го изкара виновник. И най-странното е, че народът, пред който се разигра целият фарс, за една година забрави всичко и почна да обвинява Василев. Е...ти държавата.

11

питам

преди 8 години

Не само ЦвВ е виновен. Например питам, кой архитект от Столична община разреши ресторант Кристал, по-късно Капитан Кук да бъде преустроен в лично жилище на Мустака - жилище върху улица Аксаков и в парка пред Военния клуб. Този, който е разрешил - в затвора, ако няма разрешение - да се събори.

10

Анонимен

преди 8 години

Накрая ще излезе, че цялата държава е собственост на КТБ...

9

Анонимен

преди 8 години

Човека взе парите,каза чакай малко....Ретро чалгата карикатуризираше нещата по доста актуален начин.

8

Анонимен

преди 8 години

До ТОШОВ бантустан действието се развива предимно на хартия т.е може и за 10 милиарда - истината е че тези пари ги няма няма да бъдат върнати. Другото е театро за пред мит'ряла!

7

безплатен съвет

преди 8 години

Господин Василев да жалва до хората на Сорос!Дъртия много разбира от чужди пари.

6

:)

преди 8 години

Някой точи зъби за Цветановите незаконни пари ..Може да му запорират мустаците .

5

ТОШО

преди 8 години

ИСКЪТ КЪМ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ЩЕ НАДХВЪРЛИ 5 МИЛИАРДА , АКО ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА МЪЛЧИ И ЗАЩИТАВА ДНЕШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ !

4

Анонимен

преди 8 години

Кой е следващия който ще го вземе това незаконно имущество? Навярно някой законен държавен крадец

3

Анонимен

преди 8 години

Трудно ми е да си го обесня..Че той беше на гребена на вълната...имаше милиони...къщи в чужбина...каквото го е поискал го е имал,зашо му трябва да се навира между шамарите.Има замесени други Големци...със сигурност.Не е снесъл там.....където трябва.Дано да излезне Истината защото си мисля че ако той носи 50 процента вина,някой носят останалите 50...Не мога да се съглася че той е виновен сам за цялата тази каша наречена КТБ.

2

Съдо

преди 8 години

Уууу мали, много яди бре, много ненаситен тоя ***. Банкер!

1

Анонимен

преди 8 години

Оставете Цеци на мира.