40

Анонимен

преди 8 години

Аз не желая повече с труда си да хрантутя.

39

k

преди 8 години

KAPITALISTI, KOMUNISTI, SOCIALISTI, MONARXISTI, ANARXISTI, TERORISTI, PACIFISTI, FINANSISTI -ANTIXRISTI.SPASENIETO E V OBEDINENIETO NA XRISTIANI I MUSYLMANI V IMETO EDINNIA BOG.

38

Наблюдател

преди 8 години

Катастрофата на ЕС е неминуме ако продължи тази либерална политика към мигрантите. Поемането на всички мигранти на Света, каквито са *** разбирания в Брюксел, е абсолютна гаранция за ликвидиране на съюза.

37

Жан Габен

преди 8 години

До Анонимен 40Тая американска китара си я забий в тиквата проста.

36

Анонимен

преди 8 години

Казано с други думи - обед(и)нена Европа У-МИ-РА! Напускай, закривай.

35

онбашията

преди 8 години

тия неща не стават с пари а с топки

34

Анонимен

преди 8 години

До НФБНе се изказвай неподготвен за църквите в другите държави. Единствено си прав за Саудитска арабия - там няма никакви храмове на други религии. А в Катар има църкви и даже забулените са по-малко отколкото в Турция.

33

ьааььаьа

преди 8 години

Слагат се минни полета по границата и се решават проблемите. Едно време как беше. сега има роботи които да слагат мините и става ощеа по лесно. Слагат се термо камери и снайперисти и става супер. После може и ограда с бодлива тел и ток няма грижа.Не мога да ги разбера тези хора едно време сякаш бешех по-лесно. Толкова ли ни мързи да се защитим.

32

аьаьааьаь

преди 8 години

Сега ще се пръкне и германското дпс:)

31

Анонимен

преди 8 години

До Венелинняма един който да е фалирал със Сащ, фалират *** на бля-довете.

30

Анонимен

преди 8 години

До НФБЕм, ч у г у н в Америка има много стоки произедени в Америка. Сигурно и компа от който пишеш или поне процесора е правен там. Това че по братски споразумения купувате Ладите и Москвичите и няма американски стоки в БГ в отделен въпрос. Форда е американски, Кадилака също, също и Боинга. Имам американски телевизор , не е мръднал 5 години. Хладилника ми е американски, китарата също , и кафемелачката ...

29

Анонимен

преди 8 години

"... от Наполеонските войни насам ..."----Ало, авторът, на български език се казва НАПОЛЕОНОВИТЕ войни. Предполагам, че сте отсъствали и на двата урока - по история и по български за 6-ти клас.

28

НФБ

преди 8 години

До Solar PowerОглеждам се и не откривам в къщи нито една американска стока. .отивам в магазина..и там няма нищо американско..отивам на запад..освен с капаните мак доналд и вредната кока кола няма нищо американско...телевизори. .нещо за бита..Е да имат много зелена тоалетна хартия. .хематит се без контролно. .Кога САЩ ще връща дълга..Кога САЩ ще има същата политика както европейски те банки..Кога ще спре без контролно но печатане на зелена тоалетна хартия. .

27

НФБ

преди 8 години

САЩ изкуствено смъкна ха цените на суровините и направиха бедните още по бедни..изкупуват им ресурсите за жълти стотинки..Ако човек е умен намалява драстично производството и създава недоимък и оттам повишава цените. .по добре дори цяла година да спрат добива на петрол и цветни метали. .после за година ще го навакса. ..Долара реално няма покритие и не е нищо повече от зелена тоалетна хартия. ..

26

НФБ

преди 8 години

До АнонименЗащо няма нито една църква в Саудитска Арабия. .Катар Оман. ..защо Европа се ислямизира. ..шамари на САЩ е звучен. .Разгради ни къщичката..реда..накара ни са живеем в страх и терор...

25

Solar Power

преди 8 години

До АнонименНе разбираш от икономика. САЩ искат долара да е още по евтин. Това означава още по добра икономика. Явно не си чел последните им данни. Нови 310000 работни места. Всичко е в ръст. Безработица под 5 процента. Европа сама си го набива защото не е обединена. Има довен стандарт. Ето пример с Шенген. Когато ни приемат ще излезне суперШенген и прочие. Не се прави така. Всеки дърпа чергата към себе си.

24

Анонимен

преди 8 години

Инженерите и лекарите от Близкия Изток ще оправят нещата. По-нататъка ще дойде и интелектуална маса от Африка и ще довърши започнатото. Лаком гз се'ре ...

23

Анонимен

преди 8 години

Навремето обяснявах на троловете че тея бежанци са нужни на Германия като работна ръка, ама кой да разбере. Те мислят че навсякъде е като България и Русия :)

22

Анонимен

преди 8 години

Германия е 81 млн. , дори при 1.5 млн. бежанци няма да ги усети.

21

Анонимен

преди 8 години

За справяне с 1,5 милиона бежанци са нужни 1,5 милиона деветмилиметрови патрона умножено по 0,16 евроцента = 240000 евро, или цената на две хубави коли. Пак е жалко, но не е толкова много.