56

Ala_Bala

преди 8 години

То в България ц----ни, вече няма! Останахте само простаците от ГЕРБ!

55

Ala_Bala

преди 8 години

То в България ц----ни, вече няма! Останахте само простаците от ГЕРБ!

54

8888

преди 8 години

Икономиката не е. Вие сте.

53

Джак

преди 8 години

Нека завърша с един факт за Маркс с който да допълня картинката. Маркс няма и един ден трудов стаж в живота си. Как се издържа? Финансиран е от Ротшилд.

52

Джак

преди 8 години

Политиката на нео-либерализма води след себе си разруха и самоунищожение което е и целта на източника на тази идея. Както и при Маркс източника на идеите му е бил лукавият, ако се задълбочите и проучите ще видите че Маркс е бил изявен сатанист мразещ християнството и изпадащ в трансове и пишещ сатанински стихове. Чрез дехристиянизацията и индустриалната революция на Европа са се правели планове хората да се заробят, но се разбира че индустриите всъщност правят хората независими.

51

Джак

преди 8 години

В Америка има около дузина много влиятелни сатанизирани семейства, по точно 13. Тези семейства начело на което е Ротшилд, други са Рокфелер, Фрийман, Дюпонт и т.н. са ако щете вярвайте в съюз с дявола чрез пактове които са сключили. Не са само те, но те са основните за които можем да кажем че оказват влияние върху американската политика. Американската политика днес е такава защото е сатанизирана т.е. тя е политика на морално разложение, на деградиране на устоите на обществата.

50

Джак

преди 8 години

До 119В америка има всякакви институти и изследователски учреждения някои финансирани изцяло държавно, други от фондации, други смесено. Самия сащ е с отслабена държавност и всъщност задкулисно е контролиран от определен кръг от най-богатите хора които са в сянка. Самия федерален резерв който се грижи за монетарната политика и печата доларите не е държавно дружество а частно чрез което се държи в шах цялата американска политическа класа и администрация независимо коя е на власт за момента.

49

Джак

преди 8 години

Българите са високоинтелигентен и способен народ който може много, проблемите при нас са от морално естество които са развалили характера на народа до известна степен и тези вредни привички пречат за развитието ни. Това са - склонност към дребно мошеничество и корупция, слабохарактерност тип наведена главица сабя не я сече, склонност към доносничество и подлост и до голяма степен липса на сплотеност. Необходимо е да се върне моралът който са имали старите българи и който ни е правил непобедими.

48

Джак

преди 8 години

С БАН положението е елементарно, там трябва да се награждава според заслуги и да се възлагат държавни поръчки за изслезвания в дадена сфера и технологии от които страната се нуждае и се развива. Да има целеви фондове и т.н., тези които показват резултати да се възнаграждават твърде добре за да стимулират останалите също да показват резултати. Но трябва да има индустрия която да поеме и приведе на практика технологиите иначе само ще облагодетелства чуждите държави.

47

Джак

преди 8 години

Както идеологията на сатаниста Маркс цели унищожаването и подчиняването на всякакви слоеве на населението в името на робите на труда сега неолиберализма цели унищожаването и подчиняването на всякакви слоеве на населението в името на "различните" на които се дължи безпрекословна "толерантност" водеща включително до сомоубийствени политики. Затова се въздигат в култ примитивни малцинства, хомосексуалисти, кончити, близкоизточна и африканска емиграция и т.н.

46

Джак

преди 8 години

ЕС е обречена кауза защото е изграден върху нео-либералния модел, същия модел на злото поради който америка и Европа вървят постоянно надолу. Ние имаме само огромни вреди от регулациите на ЕС които ни превърнаха в един замиращ селски и туристически регион с изчезващо население. Нео-либералния модел представлява марксиската идеология на непрестанната революция, но този път революционния материал не са тружениците - роби на труда а малцинствата, сексуално-извратените и уродливостите.

45

Анонимен

преди 8 години

Влиза министър 10% в химко: -" Хайде бе, още ли пушите, нали ви казах до края на месеца и да сте затворили".

44

Джак

преди 8 години

Ще цитирам по спомен слугата на дявола - Обонго който в едно изречение синтезира защо америка е по-напред от другите страни. Той казва америка инвестира в технологии 1на цифра и това и се връща 100 кратно - мисля че го цитирам сравнително точно. Тоест начина за развиване е инвестиране в технологиите и индустриите които материализират тези технологии. Българските политици са убеждавани лъжливо отвън че начина е с земеделие, туризъм и хотелиерство и износ на дървесина което води до мизерия.

43

Джак

преди 8 години

До 93Има такава доктрина а и никой не ти говори за завладяване на територии това за което говоря е начин за измъкване от смъртната хватка на чужди интереси и преоткриване на суверенитета или независимостта на България и икономическия и пожелателно духовния и възход. Нашите политици така и не разбраха че ЕС не е "Европата", "Големите Началници" или нещо подобно а съюз от държави които преди всичко гледат собствения си интерес а после общия. В България това е наобратно и нищо не се получава.

42

Джак

преди 8 години

Америка има колосален външен дълг към Китай в момента. Това е показателно коя страна се движи по правилния път. Не знам дали знаете но китайците имат план в който до 2025-2030 ще изградят такава армия която напълно да е в състояние да обезвреди американската. Щатите защо бързат толкова и се намесват навсякъде по света включително в региона на китайско море. Чрез развиване на индустриите и технологиите редица държави се откъсват от еднополюсния модел на американска хегемония.

41

Джак

преди 8 години

Вижте в американската доктрина за световна хегемония особено се предупреждават американските лидери да не допускат индустриална революция в други страни по света защото по такъв начин стандарта им на живот ще се изравни с американския и няма да могат да бъдат лесно контролирани. Китай как се разви за толкова кратко време от страна от третия свят в световна супурсила в топ три, дори може би номер едно. С индустриите си и износа им по целия свят чрез огромни държавни стимули за развитието им.

40

hunter

преди 8 години

Да бе да. Ако нямало фондове БВП щяло да падне с 10%. Пич, в момента сме с дефицит 5% и ако падне БВП с 10% колко ще стане дефицита - 15%. Т.е. ние сме загинали като държава за 2-3 години и ставаме хипер задлъжнели като Гърция. Когато започне бюджета да е с излишък 10%, тогава може да се каже, че не зависим от еврофондовете.

39

Джак

преди 8 години

Напротив 77, такива индустрии са гръбнака на съвременните силни развити държави а покрай тях може да съществуват всякакви следни и малки бизнеси. Виж Франция, виж Германия. Виж Германия как брани източниците си на гориво за индустриите си - за Северен Поток има изключения от европейските правила, за Южен Поток който отива в други посоки и ще захранва индустрии на други държави се прави всичко възможно и невъзможно да се провали.

38

The truth

преди 8 години

И вие да не би да продължавате да вярвате,че българската индустрия беше ограбена, разорена и унищожена, защото била ... неконкурентноспособна? Ка да е била неконкурентноспособна индустрията на една държава, намираща се в първата десетка на износителине на машиностроене?И вие да не би да продължавате да вярвате, че Кунева закри Първи и Втори блок на Козлодуй заради загриженост за живота и здравето ви?Не, това поиска от нея Френската ядрена мафия, на която тя служи,за да си разчисти монопола в ЕС

37

Джак

преди 8 години

В Русия има предприятия за проектиране и създаване на хеликоптери, в щатите също. Турция използва и сключи контракт с една американска фирма за да създаде филиал за производство на хеликоптерите аугуста *** - едни от съвременните топ бойни хеликоптери. Да се иде в такава държава и каквото и да струва да се убедят да създадат филиал или да дадат лиценз за производство на високотехнологични машини.