10

----------------

преди 8 години

17, а ти що не се наречеш тиремразец и не отидеш да ми покажеш как се случва "хвърлянето"? На никое тире няма да липсваш.Ето, ако това сега е "спор", с ето такива индивиди секс не е препоръчително да се прави. Такива "обичащи" освен да те хвърлят и бутнат от някой мост, за нищо друго не ги бива. Даже и за секс.

9

Aaa

преди 8 години

До тиретата - хайде именувай се "мъжемразка" и ходи да се хвърлиш от някой мост. На никой мъж няма да липсваш.

8

До 9

преди 8 години

До -----------------Ти не правиш разлика между спор и кавга. Там ти е грешката.

7

Анонимен

преди 8 години

"Жена" сега е с ник ......... и със същите бръмбари в главата.Пий нещо успокоително, когато не си озлобена може и да се окажеш симпатичен събеседник.

6

До 6

преди 8 години

Чакай малко, госпожо. Изсипа един куп въпроси един след друг.Най-напред отговори на два контра въпроса, предизвикани от първия ти въпрос:Когато майка му те нарече "к/ва", ти какво й отговори? А как подбра него заради това, че не е реагирал?От това, как ти си отреагирала, до голяма степен зависи как са се развили нещата по-нататък.И още нещо - не става ясно дали изобщо е имало спорове в ситуациите, които описваш чрез въпросите си :)

5

Че кои не спорят?

преди 8 години

Много добре знам защо съм с този човек. Споровете са нещо естествено, дори и ожесточените. Те не са повод за прекратяване на връзката или за изневяра.След спор човек си прави изводи, те могат само да оптимизират връзката.Ако някоя разправия има за последица скъсване с половинката или изневяра, значи това не е градивен спор, а кавга между двама души, чиято връзка е вече изчерпана или между такива, които просто не са един за друг - връзката им е била грешка.

4

Анонимен

преди 8 години

След скарване иде тупа-лупа и който е събравил повече кръв и стамина - печели :D

3

кика

преди 8 години

Правим секс.

2

a

преди 8 години

Кекс.

1

ha ha

преди 8 години

След скарването идва ред на сдобряването "всички знаем какаъв е начина", ние с мойта жена не се караме, направо преминаваме към сдобряването, по здравословно е.