11

дебелогъз депутат

преди 8 години

Кунева да влиза в час,тя е спец по затваряне на блоковете на АЕЦ

10

dp

преди 8 години

Централата си работи добре, печеливша е - ако и печалбата да хрантути купища безполезни (бе направо вредни) руски слуги из т.нар. "фирми" по веригата.Добре е да и удължат живота - така или иначе е руска, работила е досега що да не работи и занапред.Очевидно трябва да гоним и енергийна независимост от Русия (то коя независимост от тях по-напред де ама кво да се прави, последно техни войски са взели властта тук) но нека бъдечрез нови строежи а не чрез унищожаване на работещи неща.

9

Анонимен

преди 8 години

С руснак никаква работа не трябва да имаш камо ли в енергетиката . Те искат да ни хванат всички стратегически сектори

8

енергетик

преди 8 години

До ШопВсеки вижда и приема това, което иска и това определя субективния елемент в настроенията. Понякога субективизма съвпада с действителността, в случая не е така!

7

456

преди 8 години

Подарък за Камерън,да си го носи у ингилизко!Един английски лорд дошъл в едно пернишко село да си търси имот, много му харесало в кръчмата и като се поотпуснал взел да се хвали - неговият род бил най-стар в Англия, имал замък до Уйндзор- Как го рече, - викнали шопето - *** - Те това го има и всеки шоп! Не те знаеме от къв род си ама ние тука па сме - дръвени шопи!- О, аз такива като вас ги знам! Знаете ли колко *** съм превъзпитал по Африка! Хващам се на бас, че за три месеца - всеки един от вас, мога да го превърна в джентълмен! Залагам един Форд последен модел!Речено сторено - д

6

456

преди 8 години

Ако и новия хамърски посланик бори русофилите с велики мисли като нашенския шоп,спукана му е работата! Ние местни шопи-умници си имаме!как се вари глава на шоп?-Главата се слага в една тенджера, затиска се с един камък и се вари докато камъкът омекне!

5

Анонимен

преди 8 години

Искат да смучат още пиявиците пияни. От 1944 го правят, тези алкохолизирани варвари.

4

Кратун

преди 8 години

Айде пак въдички. Тъкмо се оттървахме от Големия шлем и пак ни зарибяват с някакви мащабни енергийни проекти, дето не се знае колко са осъществими на практика. Все трябва да има нещо с което да се точат едни безконтролни суми....

3

Анонимен

преди 8 години

Ах колко бодряшка информация. Лъха едно умилениеее....

2

Соц

преди 8 години

От АЕЦ-а да, стига да няма таксите на Кунева , отнасяне, занасяне, пренасяне, занасяне и други подобни :)

1

Анонимен

преди 8 години

"...цената на тока в България изглежда приказно ниска"