28

До 35

преди 8 години

То и един блогър от Украйна така гледаше и се кефеше на падналия руски пътнически самолет самолет ама какво му се случи после може да потърсиш и прочетеш

27

ppq

преди 8 години

До 43 здрастиa dano

26

мазепа

преди 8 години

Десетгодишни са твърде малки. Поне на 11 трябва......като Митко Палаузов.

25

до партизанката

преди 8 години

Питай Буш я незнам

24

сталин

преди 8 години

В европа е долу горе същото 15 -16годишни лапета налитат на бой на гореми въже и защо защото са каратисти боксьори и пр.

23

Партизанката

преди 8 години

Гатанка:Уж съм държава,а спонсорирам терористи.Правя войни за нефт и свалям законни правителства.Населението ми е разнородно,а ме управляват евреи.Коя държава съм аз и кое е името ми?

22

сталин

преди 8 години

До 37 ти кога беше малък не игра ли на стражари и апаши е това е също но по реално и по лошото е че децата имат достъп до такива клипове а те са като папагали квот видят повтарят

21

Анонимен

преди 8 години

Камиларите имат няколко професионални студиа със абсолютно нова техника. Много добре разбират какво е пропаганда. Имаше скоро документал за всички клипове които пускат. Общо взето говориха за 8 -10 студиа с леко различен почерк, на супер ниво. Няма нищо общо с обръщенията на Бин Ладен отпреди 10 години. Тук работата е сериозна, защото САЩ ги дондуркат якоГадно е да се каже, но там няма какво да жалиш , ни мъже , ни жени, ни деца - това си е зло, заразно зло- да се изкорени до девето коляно

20

А, стига бе...ха,ха,

преди 8 години

...нема ли некой пленен руснак ,бе....ха,ха,хаааааааааааа...Ще се кефиме да гледаме....ха,хааааааааааа

19

Анонимен

преди 8 години

Следващия път като видите удавено сирийче и пак надайте вой до небето, че сме ксенофоби, расисти и не им обръщаме внимание на гну.сни.те арабели. Тези деца могат да бъдат опасни (а и вече мисленето им е до такава степен обърнато) колкото една ракета Томахок. На тях им казваш къде да отидат и какво да направят. Те няма да помислят дали така е правилно - те ще го направят. Това си е чиста проба Smart Bomb без бъгове. И ако възрастният има шанс да размисли, тези деца - никога няма да го направят.

18

Западноевропеец

преди 8 години

До 27А според теб кой има изгода да няма мир в Близкия Изток? Джуджето Путин!!!

17

Mitko

преди 8 години

Aladin maafakaas ! Kakyv bazik, znam 4e zapadnqcite si prosti4ki, no i nas li se opitvat da ni ybedqt 4e sys6etvyvat 50 pustinqka deka cel svet nemoje gi nabie. :D

16

Западноевропеец

преди 8 години

Така ще е докато рашките ги финансират!

15

Идиоти

преди 8 години

Това видео е заснето в Холивуд, ама друг път! Или сте страшни ***, или сте с промити до неузнаваемост мозъци. Явно въобще не осъзнавате какво става.

14

God

преди 8 години

До Анонимен 18Тези "камилари" получават по няколко милиона долара дневно от търговия и рекет. Могат да си купят каквато искат техника. След като могат да си купуват нови джипове и оръжия, защо да не могат да си купят качествени видеокамери? А тези деца са бъдещите бежанци към ЕС. Дано дотогава Меркел не е власт.

13

будало

преди 8 години

това видео е заснето в холивуд !

12

Анонимен

преди 8 години

Холивуд?

11

boko bo

преди 8 години

Не се учудвам. В тази примитивна обкръжаваща среда с фалшив морал кво друго може да се пръкне освен крадци и убийци. Сещате ли се за някакво научно откритие, спортен успех или нещо друго да идва от арабите последните 100г. Аз не. Нищо. Кръгла нула са те. ***.

10

честит

преди 8 години

Тия трябва да бъдат изваждани с нож коремите на кдъните и клани. Това няма превъзпитаване, няма оправяне.

9

Анонимен

преди 8 години

нали уж изис бяха творение на израел?!хахаха