25

анонимен

преди 8 години

Да изтеглят кредити от банки и да си доплатят сумите, за да не им отнемат жилищата. Няма как.

24

Анонимен

преди 8 години

Ще се потърси ли отговорност от този,който е разрешил тези "покупки" и от "купувачите"? Отговорът е "НЕ" , защото това са хора на партийния "елит" и защото се намираме в България,където има закони, но не се отнасят за някои хора!

23

Анонимен

преди 8 години

Да им приседнат дано!!!!

22

God

преди 8 години

До gerbist-evroatlantisХората, които са се посветили в служба на държавата получават заплата за това. Отделно получават повече платен отпуск от тези, които сме се посветили да им плащаме заплатите. Отделно не можеш да ги уволниш поради некадърност. Отделно им плащат премии на всеки 3 месеца. Отделно почиват на субсидирани цени в държавни бази. Апартмент на половин цена е най-малкото неморално, а и подсъдно. Нарича се безстопанственост.

21

охубоху

преди 8 години

И какво, като са засечени нарушения?Вероятно са уволнили някоя чистачка, подписала документите за разрешение!Е, и Той се кълнеше, че подписа му е фалшифициран и беше "избран" за БашМинистър!

20

Анонимен

преди 8 години

Нещо не ми стана ясно за министъра без портфейл дето взел жилище за 37 хил при пазарна цена от 73 хил.Ама нали ясно е написано, че човекът е БЕЗ ПОРТФЕЙЛ! И то още през 2002-ра.

19

Gogo

преди 8 години

Когато и да я напуснеш тази държава,все е късно.

18

до 15

преди 8 години

Има доста честни хора които не биха се облагодетелствали за сметка на другите. Защото парите на държавата са парите на всички нас.Или може би съдиш по себе си и обкръжението ти?аз например бих работил съвестно за една депутатска заплата+бонус за участие в комисия и командировъчни. Без да си 'взимам' допълнително. В крайна сметка говорим за доход от около 4000 за 1/2 работен ден и безброй почивни дни.Наистина го мисля! Не съм лаком!

17

ясно

преди 8 години

етъо това обяснява как всички тия имат по 6-7 апартамента............то на тия цени да се чудиш защо нямата по повече

16

Kirech

преди 8 години

Bg medii i bg partii sa mafia. |++|

15

столичан

преди 8 години

Ей, туй животно балгарина е много завистливо нещо. Успели хората да получат по някой и друг апартамент и хайде да ги изтипосаме. А кво да каже човек за г-н Цветанов, който цели 6 апартамента има?Нека да спрем с зависта и да се радваме за хората. някой ден и за нас да има.

14

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Нека да не бъдем прекалено критични, ясно е че постъпката не е добра, но все пак хората са посветили живота си на държавата ни и е редно да получат нещо насреща. Нека преди да плюем да се запитаме колко от нас са готови да се посветят на държавата и нейното управление? Малко нали?Затова, нека да забравим този списък и имената да не се оповестяват. Редно е да се проти и да гледаме напред, за да вървим по пътя на прехода и реформите.

13

Анонимен

преди 8 години

Българина много мрази далаверата , но в която не участва. Всички , които се възмущават в този сайт са прави , но имат ли възможност веднага ще направят далаверата .

12

А ПОСЛЕ КАКВО?

преди 8 години

Добре, а какви ще са последствията? Има ли юридическа възможност да се търси отговорност? Журналистите като пишат статия да си довършат работата!

11

ВИЖДА СЕ

преди 8 години

А ХОРАТА ЖИВЕЯТ КАТО РОБИ ,ЗА ДА СЕ ШИРЯТ КРАДЦИТЕ !!

10

Нянго

преди 8 години

Чистачките са ора също

9

Анонимен

преди 8 години

Министър без портфейл през 2002-ра е Неджет Моллов от ДПС...Правете си изводите...

8

xax

преди 8 години

Като знам всяко нещо, всяко решение, становище, докладна и т.н. колко се проверяват, особено ако става въпрос за пари, то това може да е само най-крайна форма на корупция и беззаконие.

7

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

6

Анонимен

преди 8 години

В Софийска община взеха на 18-20 годишните си деца и по 7-8 хиляди лева в началото на 2000-та година. От фонда за социално слаби и то в престижният Иван Вазов.