10

qwerty

преди 8 години

То пък и Криско един певец и "МУЗИКАЛЕН ПЕДАГОГ И МЕНТОР"! Не знам на какъв принцип са го избрали, при положение че е самоук, а и по-важното самозван певец.

9

Горан

преди 8 години

Не трябваше те да отпадат, но така е по-добре... Този който не спечели X-Factor BG има много по-голям шанс за добри парчета след това, отколкото спечелилите го... Убедително доказано, от видяното и чутото до сега.

8

Анонимен

преди 8 години

Певачки като Дарина под път и над път и във фолка и в попа - не се отличава с нищо от масата. Четирите момчета бяха уникални като идея и формация. Гласуването на журито доказа за пореден път музикалната неграмотност на Саня. А това, че гласовете на публиката са дали окончателният резултат,май си го вярват само продуцентите и организаторите на тази боза.

7

Анонимен

преди 8 години

Трябваше онази дебелата с очилата да си отиде.Тя не пее , а само крещи и прави разни циркове за да се хареса.Предният път на елиминациите пя ужасяващо фалшиво, но все пак се смилиха над нея,защото правила шоу. Дали това е достатъчно?И до кога ще я държат?

6

Анонимен

преди 8 години

Ами напуснали са вкупом,как трябваше?Нали са квартет!

5

Анонимен

преди 8 години

Тази Дарина вчера я слушах за първи път, понеже за първи път гледам самото предаване. Аз по-фалшиво пеене от нейното отдавна не съм слушал, честно.

4

Brawo

преди 8 години

Тенорите бяха супер с изключение на дългия лигльо. Просто той ги съсипа. А Дарина е уникум.

3

Ани

преди 8 години

По-добри изпълнители бяха формацията Belcanto! Дарина я оставиха, че прави шоу!

2

сиси

преди 8 години

Добре че свършва тази боза. Да дават наградата на лансираната Дарина и да приключва този цирк.

1

Не беше справедливо

преди 8 години

Според мен оставането на Дарина в шоуто е нагласено. Определено четиримата тенори винаги се справяха много по - добре от Дарито. Но нейната подкрепа от журито беше тиражирана от самото начало, поради дружбата и с новоизлюпената певица Гери-Никол, която пък се познава с Криско. Дарина не пее добре. Има някакво дразнещо вибрато, типично по - скоро за народните изпълнители, каквато е и тя. Така че смятам, че всичко е нагласено.