8

Анонимен

преди 8 години

А, разцепили се на фючърситисти и форуърдисти на селския казан,какво им е фсб-то като мятат табла с домати за дюшеши и редят люти чушки за епици.

7

Анонимен

преди 8 години

"Депутатката подчерта, че срещу една дама вчера са се изправили петима мъже и сравни себе си с бялата дама във "великата игра - шаха", която е много важна на дъската." Като пишете, първо прочетете нещо за шаха. Дамата била много важна на дъската - дамата не е много важна, е най-силната фигура в шаха - има разлика.

6

Анонимен

преди 8 години

Искам си ракията,че грипът идва .....вече трети месец

5

еееееее

преди 8 години

Поредната НАМИГУША в Парламента. Безсрамница нали някой трябва да осигури белите перли на Мадам! Няма да са дребните прозводтели на вино и ракия, я!!! Тези от парламента съмсем се самозабравиха. Мменда Стоянова се мята като луда кокошка на трибуната на парламента, но забравя да каже с колко Държавниците в парламента си увеличиха заплатите и по времето на Душманката Мая Манолова, а и сега. Иначе да за пензионерите 9те лева увеличение е страшно много за БГ бюджета! Иначе задниците им свикнаха да с

4

Анонимен

преди 8 години

Тоз дзвер и той се взел на сериозно и се е самозабравил

3

Ф.С.В

преди 8 години

-Точно тази Карастоянова- преди години се хвалеше -как като нямало работна ръка за туризма - щяла да наеме виетнамци македонци и молдовци за БГ бизнеса- а мързеливите българи да седят гладни -- Тази алчна бизнес дама е известна много отдавна още като шеф на Туризма- Нормално беше рано или късно да си покаже алчното лобистко лице - Учуден съм че Симеонов не е знаел коя е тя - в тази малка България )))

2

анонимен

преди 8 години

дамата по време на царя не беше ли свързана с алх бос

1

Дедо Гого

преди 8 години

Аре, по-полека с егото, госпожа ! Има къде-къде по интелигентни, знаещи и можещи дами в България...И те не са с тия комплекси за малоценност.