9

bros

преди 8 години

Класическо повторение на останалите "звизди" от нашата, хм, сцена. Много посредствена игра във филмите с негово участие, главно се залага на наркоманската му визия. Като човек не го знам къв е, но днес му е ден, така че "Наздраве!" от мен.

8

Spacer

преди 8 години

Може да е талантливо момчето, но има поведението на ***. Като говори, все едно ходи по облаците. Прави се, че е над нещата...а всъщност му личат комплексите.

7

Do Margaritka

преди 8 години

Аз и чалга не слушам, ама и този не го знам. Изобщо българското "изкуство" леко съм го игнорирал през последните години.Номер 3

6

Margaritka

преди 8 години

Към коментиращите преди мен:естествено че не го знаете кой е,нали се интересувате предимно от репертоара на Пайнер,но не сте посетили нито едно театрално представление и не сте гледали български филми през последните 10 години!Давайте все така!И да е жив и здрав!

5

до 4

преди 8 години

Хахахаха Гаджева звезда. Хапченцата... розовичките.

4

Анонимен

преди 8 години

Този може да е звезда, колкото аз съм космонавт. За Вас сигурно звездите се обучават само в наркобърлогата НАТФИЗ. За мен звездният рожденник бе родената вчера активистка на партия АТАКА ДЕНИЦА ГАДЖЕВА. Честит рожден ден Деница макар и на патерица ! Продължавай да се подиграваш на некадърни български журналисти както Цветанка Ризова като им показваш , че не стават за тази работа. Четейки и предходните коментари виждам , че и за други хора това артистче е непознато.

3

Анонимен

преди 8 години

След 2 седмици и аз имам РД. Турете ме и мен в тази рубрик, то колкото него и аз съм звИздЪ.

2

Батко ви

преди 8 години

Да ви имам звездите!

1

сори

преди 8 години

браааааат не та знам кой си