15

Анонимен

преди 8 години

GOLIAMA NOVINA,GOLIAMA RADOST ZA PRAVITELSTVOTO--NARODA PUSHI I SE TROVI--KOLKOTO PO-MALKO HORA OSTANAT,TOLKOVA PO-DOBRE ZA PRAVITELSTVOTO.

14

Анонимен

преди 8 години

То си един вид вътрешен отчет,за вътрешни хора.

13

Няма доказателства

преди 8 години

Дааа, за контрабандни цигари всеки говори, но никой не ги е виждал. Обвинения можем да сипем на поразия, но доказателства никога не можем да покажем.

12

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно как аджеба направиха статистика за цената на цигарите на черно? Ходиха да питат продавачите или организаторите? И след като все от някъде са взели информация как и защо не са я предали на правоохранителните служби? Защо няма ни един затворен за таква работа... а пък изгориха цигари и тютюн за хиляди левове тия дни(сигурно димът от изгарянето е много полезен)?

11

От Марк Твен

преди 8 години

След като един човек се е родил, значи все някой ден, ще умре. Ние хората сме склонни да не отнасяме тези закони към себе си. Живеем неосъзнато смятаме че това не важи за нас. Същото е и и цигарите. Смятаме че цигарите пречиняват болести,но не се отнасят до нас и нас няма да ни застигнат. Детинска мисъл в главите на големи хора с цигари в устата. Разбира се че и не пушачите умират както и пушачите, но качеството на живот при не пушачите е различно. Те не робуват така на тютюна както пушачите.

10

Анонимен

преди 8 години

Парите са измислени от мъжете, за да държат жените в зависимост и подчинение. Защото ако бяха независими финансово и социално жените не биха се обвързвали с мъжете по никакъв начин (защото даже и да имат работа жените са зависими от мъжете, за да запазят доходите си от тази работа и самата работа).

9

Анонимен

преди 8 години

До Марк ТвенАбе тия дето не пият и не пушат не умират ли, бе? Или живеят поне до 200 години?

8

teo

преди 8 години

ЦИГАРИ НА ЧЕРНО - ЗНАЧИ ЦИГАРИ НЕЗАКОННО ПРОДАВАНИ ! ТОВА МОЖЕ САМО В ЕДНА ДЪРЖАВА С КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА !!! БЪЛГАРИНО, ДО КОГА ?????

7

Анонимен

преди 8 години

Роми в нашия град продават насипно /в пликче/ 20 къса за левче. Произвеждат ги собственоръчно и масово пушачите си купуват от тях.

6

Лула

преди 8 години

А един човек по-долу пушел лула и се подиграва на другите че пушели ***. Колко смешно и тъжно. Седят хора в яма с *** и се замерват едни други и единия се подиграва на другите, че те са до кръста в *** а той бил само до глезените. Наркоман се подиграва на други наркомани и това ако не е слепота.....В лулата си слагаш тютюн приятелю и в цигарите е същото, но бъди щастлив, че не си зависим:))

5

Анонимен

преди 8 години

Това не е вярно! Справка пазара " Красна поляна "

4

Марк Твен

преди 8 години

Колко хубава новина!Цигарите са зависимост и наркомания и да се говори така спокойно за нея е голямо лицемерие.По същия начин е добре да се говори и за продажбите на другите наркотици.Много хубаво ще е да се казва също така колко човека са убити от цигарите.Всяка седмица от болести причинени от цигарите у нас умират между 200 и 300 човека.Пушенето е най-големия убиец в нашето съвремемнно общество.Вече за него се говори като за кланница само че в место животни там има хора. Какви резултати само!

3

Анонимен

преди 8 години

Вие ебавате ли се? Официален доклад с цените на цигарите на черно? Що направо не пуснете и диаграми как се е променял през годините?

2

Анонимен

преди 8 години

Мисля идната година да пробвам да си отгледам малко тютюн за собствено ползване. Едва ли е толкова трудно. После обаче май нещо трябва да се обработват листата, пък и машинка за рязане си трябва...

1

КУКЛОВОД

преди 8 години

КОЙ ОТКРАДНА БУЛГАРТАБАК ЗАТВОР И ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ.НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА БУЛГАРТАБАК И ДРУГИТЕ ОТКРАДНАТИ ПРЕДПРИЯТИЯ.А БОРИСОВ Е ЗА ЗАТВОРА.