14

Анонимен

преди 8 години

Датчаните казаха ,,НЕ''..има надежда за тях

13

викинга

преди 8 години

До НикиТо си е диктатура,само че тази дума "демокрация" така е промила мозъците на мвого хора,че и на сън си я говорят !!!Бях в Германия,сега съм в Москва и дай Бог тук да съм завинаги !!!С вятърни мелници не си и помислям да се боря новече !!!

12

Ники

преди 8 години

Точно - немците също не искаха мигранти, ама никой не ги питаше. Меркел им каза "заповядайте" и сега немците са на прага на самоунищожение, чрез мигрантите. Защо мама Меркел не проведе референдум за мигрантите, ами действаше на своя глава? Много просто - защото знаеше, че никой няма да е съгласен да задръсти цяла Германия, че и Европа с "бежанци". И що за демокрация е това? Никой не се интересува от това какво иска народа, а си действа както си ще. Повече на диктатура и тоталитаризъм ми прилича.

11

Дженъри

преди 8 години

Светът се намира в огромна икономическа и социална криэа, най-голямата в историята на човечеството, в рамките на най-порочната система - ЛИБЕРАЛНИЯТ КАПИТАЛИЭЪМ!!!

10

ммда

преди 8 години

....от 1972 година?...тия са много напред

9

Анонимен

преди 8 години

Я, само пет платени трола. Да не уволниха един?

8

Анонимен

преди 8 години

Браво на датчаните!Умните хора правят умна нация, която взема умни решения.Умните нации са богати нации.Нашата не спада към тях. Затова гласуваме за тези, които ни управляват вече четвърт век и затова сме на сегашното си дередже, което няма изгледи да се промени, както няма изгледи и нацията ни като цяло да поумнее. Съответно- да забогатее.

7

до 7

преди 8 години

Държавата е друго. Защото е съставена от една националност. Докато ЕС не е съставен от една националност, а от много държави. Нещо като СССР, но с претенциите да е демократичен, което обаче не се получава. Въобще доводът ти не струва. Трябва да има конкретика.

6

Анонимен

преди 8 години

До #1Със същия аргумент може да кажеш ти персонално губиш от съществуването на държава. Зад иначе демократичната държава се прокрадва сянката на тоталитаризма.

5

Анонимен

преди 8 години

Е как няма да сме губещи, като освен наши хрантутници има и още едни в Брюксел.

4

МРАВКА

преди 8 години

ИЗГЛЕЖДА В ДАНИЯ ИМА НЯКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ЩОМ СЕ ПРОВЕЖДАТ РЕФЕРЕНДУМИ КОИТО В БЪЛГАРИЯ ЦАЧЕВА НЕ ПОЗВОЛЯВА ВЪПРЕКИ СЪБРАНИ ДОСТАТЪЧНО ПОДПИСИ.ПРОВЕДЕ ЛИ СЕ РЕФЕРЕНДУМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ Е.С.И НАТО БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ.

3

Вуте

преди 8 години

Ние българите отдавна казахме "не".И не 53%,ами 93%.

2

съответно

преди 8 години

Китай каза "не" на плановете за приемане на Черна гора в НАТО.

1

Анонимен

преди 8 години

Проблемът е, че Всички държави губят от членството си в ЕС. Защото щом нямаш право на независима политика, то на какво имаш право?Нали виждате как зад уж демократичният съюз се прокрадва тоталитаризма.