149

Анонимен

преди 8 години

Нема такава пропаганда и злоба. Сички коментари си ги е писал или някой ***, или някой с VPN и свободно време, да си цъка плюсове.Да се чудиш кого толко нараниха аткакистите, че толкова да се радвате един човек да го влачат стотина полицаи под крясъците на 300тина ***. Все едно Волен окраде България.На много от вас мишленца, два шамара да ви обърне някой и ще се ***.Някой ден бат' ви Бойко ще го влачат така и ще ви питам как ще се чувствате.

148

Анонимен

преди 8 години

Волене няма да ги победиш. Самият Христос беше мачкат,хулен,бит,унижаван и накрая убит.Иисус-БОГЪТ НА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА ги остави да победят. Защо? Това е въпросът.Като оставим въпросът за първородния грях настрани има и още нещо. ИИСУС ОБИЧА ХОРАТА И ИМ ДАВА ПРАВО НА ИЗБОР. ХИЛЯДИ ПЪТИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ХОРАТА ДА СЕ СПАСЯТ. МАЛЦИНА ИЗБИРАТ ТРУДНИЯ ПЪТ.ТИ-ВОЛЕНЕ ИЗБРА ТРУДНИЯ ПЪТ. АКО ГО ИЗВЪРВИШ ДО КРАЙ ЩЕ ТЕ УБИЯТ,НО БОГ ЩЕ ТЕ НАРЕЧЕ НЕГОВ СИН. ГОЛЯМА Е ТАЗИ НАГРАДА,ПОНЕЖЕ СИ ДАЛ ЖИВОТА СИ

147

Анонимен

преди 8 години

Волене, не се предавай.Тази Земя е царството на Сатана и добрите хора ще изгубят. Там- Небесното Царство всички ние ще получим възмездие и справедливост.Капитализмът в БГ е ПЕРВЕРЗИЯ И ПСЕВДО ДЕМОКРАЦИЯ.

146

касандра

преди 8 години

Всички които плюете по Сидеров, първи ще облизвате тигана след като се обърне палачинката. Вие бяхте най големите партийци а не комунисти и викахте ура и вечна дружба с СССР а сега викате вечна дружба със световния терорист УСА. За това България е на този хал. За това не си струва да се става курбан да този народ. И Левски стана курбан защото го продадоха българи и българин гласува смъртната му присъда.Няма друг народ който 500 г. да носи фес. И ако не беше Русия щеше още да го носи.

145

Анонимен

преди 8 години

Varvam na gadjeva a i vidahme kadri Po tv aktiorite koito umraha Schamari saschto gi vidahme Mai Baha Piani

144

касандра

преди 8 години

Сидеров, чети тук и помисли за какъв народ си тръгнал курбан да ставаш. Стрували си ??????

143

256

преди 8 години

То там и малко ревност има. Все пак един мьж делят

142

Анонимен

преди 8 години

Полицаи я тьрсят сьс снимка в рька, а не поглеждат в студиото на Бтв. Кофти дрога

141

Анонимен

преди 8 години

bg е държава на бандити и дилъри

140

аз

преди 8 години

До АнонименВ момента Атака взима поне 15% ако има избори. Затова е цялата истерия.-----Майко, майко! Уби ме от смях тоя гивгир. В момента Атака взима един *** с уста и го смуче ли смуче!

139

Анонимен

преди 8 години

до сидеров и компания: СКУЧНИ сте и ДРАЗНИТЕ много с непрекъснатите си изказвания. коя беше тази гаджева и в качеството си на какво е била в натфиз? някаква ударена от *** и родила дете на "сидеров", както го нарича тя самата. абсурдно тъпоумие.

138

Анонимен

преди 8 години

Малко са ги били да се уволни Бъчварова веднага .

137

Бау

преди 8 години

До 254За жалост нещата, които не разбираш може да запълнят страниците на цялата Александрийска библиотека.

136

Анонимен

преди 8 години

Много пациенти и пациентки от Карлуково са се изказдали неподготвени и са изляли цялата си нечовешка злоба срещу двама от няй добрите и умни политици на България. Има нещо много символично в имената на тези българи. Едното име идва от ден т.е. новото начало на деня, а другото показва несломимата воля на българите да изметат фъшкиите от политиката и държавата до поеме към достойно развитие.Човешката злоба е безкрайна, но да мразиш тези , които се борят за доброто на бедния българин не го разбирам

135

Анонимен

преди 8 години

Каква чудесна история. Да си гледа детето и да спре да си измисля.

134

Анонимен

преди 8 години

МАЛКО СА ВИ БЛЪСКАЛИ, МАЛКО СА ВИ РИТАЛИ

133

Край

преди 8 години

Деница е харна женица. Напориста и убава. Много по-хубава е от дебелото Лиле бойковата изгора.

132

Анонимен

преди 8 години

Тя да се радва, че 40 полицая не са й направили букаке

131

Анонимен

преди 8 години

DA IM SE OTNEME DETETO ,ZASHTOT LOSHO SHTE GO VAZPITAVAT I POSLE NARODA SHTE STRADA--OT LUDITE I PIANITE BIAGAT.

130

Дръндер

преди 8 години

Болница и Болен лика прилика! 20-30 човека и се обаждали, ако е така, то тя трябва да е телефонна секретарка бе!