8

ааааа не

преди 8 години

На мен руските трoлове ми казаха, че великана Путин е завардил небето над Сирия и НАТО не смеело да влезе.

7

Анонимен

преди 8 години

Дигнала жабата крак - да я подковат...

6

Наръчник НАТО

преди 8 години

Задгранични "операции" НАТОм САЩ, Великобритания. Четири признака:1. Разрушаване на държавата;2. Установяване на демократична власт;3. Трайна нестабилност / екстремизъм;4. Мигрантска вълнаАко някъде някой признак липсва - значи "операцията" не е приключила.

5

Анонимен

преди 8 години

"Поредна операция за Великобритания срещу ИД"---Нещо не си спомняем да сте писали за предишните операции.Сега, когато РУСНАЦИТЕ ЯКО БИЯТ ИД-то, започнахте да изтъквате "успехите" на другите.Смешен сайт!

4

Анонимен

преди 8 години

За бририте ясно, че са на всяка манджа мерудия и основни виновници за всички мизерии от Ньойския договор та до сега.Между другото, каква е връзката на тези американски войници от снимката със статията, толкова ли няма един грамотен и разбиращ човек в тази редакция?

3

Анонимен

преди 8 години

До шоу, а за двата, който са се върнали без бомби, не е ясно какви цели са поразили.Камили ли, екскаватори ли, фата моргана ли?

2

Анонимен

преди 8 години

Тия "Торнадо" са на колкото нашите МИГ. Кой им ги ремонтира, русняците, или поляците?

1

ххм

преди 8 години

Абе хора какви са тези операции срещу ИДИЛ не мога да рабера.Май са медиен шум .Всеки от ядрените сили се е заел да ги атакува,а инез юнаци постоянно си пращат клипечта с нови жертви. Май никой не воюва с тях,нали!