16

Анонимен

преди 8 години

Проектът Южен поток не може да бъде реализиран поради технически пречки и невъзможности. Никъде в света няма тръба, която да минава по дъното на 2000 метра дълбоко море в продължение на 1500 и повече километра, без помпени станции и възможност за обслужване.Това е невъзможно и няма как да стане. Приказките че проекта бил оттеглен поради българската страна е т.нар. ре-контра-дезинформация.

15

sofeto

преди 8 години

Като няма "южен паток или турцки паток" гЪзта остава да си минава през Украйна дето си минавала от край време!

14

кой

преди 8 години

много страни в Европа са намалили покупката на газ от Русия.Южен паток умря Турски паток също и сега милиционерчето е бясно -няма долари и евро от което много се нуждае! Пълна изолация на тези милитаристи и престъпници

13

П.Петров

преди 8 години

Преди да говорите за "Южен поток" защо не се заинтересувате дали изобщо има тръби от руската страна на "Черно море"?Цялата работа е толкова вмирисана и нерентабилна ако минава през дълбокото, че очевадно целта не е икономическа печалба или занижаване на цента на газта( нещо, на което би следвало ние да се надяваме), а е саботиране на проекти за алтернативни доставки.Само сравнете дълбочината на "Северен поток" с дълбочината на "Южен поток", за да ви се изясни рентабилността.

12

коко

преди 8 години

Южен паток както и турски винаги са съществуали само като средство за руска доминация.И децата знаят че Русия НЯМА капацитета да запълни обема за който говори.Путин е бесен защото това му средство за оказване на натиск в/у България или Турция потъна в имепрското му държане пред света.Честито!!

11

Анонимен

преди 8 години

Патока стана на мисирка.

10

Анонимен

преди 8 години

Преди хилядолетия е писана "Одисея"-та и още се помни. Скоро май "Потокея"- та ще я засенчи.

9

Анонимен

преди 8 години

Великият черноморски поток тръгна от Русия към България, сви за малко към Крим, пак продължи към България, после рязко сви към Турция. Сега е спрял, оглежда се, но ще тръгне към Армения. Оттам към Румъния, пак към България, ще започне втората си осморка. Ще свие отново на изток, ще опита да мине през центъра на Земята към Китай, ще се върне, ще свие към Крим. След 100 години и 200 милиарда ще излезе на брега! В Русия, откъдето е тръгнал.

8

Божо

преди 8 години

Как тези кръвни братя станаха кръвни врагове, нещо се обърка в турско- руската дружба навеки :))) Спомням си как ,с пяна на уста, *** съскаше срещу България, че ще бъде наказана за наглостта да не угоди на батюшката за газовите му далавери :))) Сега българските *** плюят ердоган, обаче миналата година бяха влюбени в мустаците на султана :)))

7

аз

преди 8 години

Е нека сега Путин да дойде и се помоли.А не от Турция да казва че няма да има Южен паток

6

Анонимен

преди 8 години

Абе не им е лесно на тези хора да решават съдбите на милиарди, затова колкото си по-ниско в йерархията толкова си по-щастлив.

5

Анонимен

преди 8 години

Те германците се осигуриха - ние глyпaците да го мислим!

4

имахме късмет!

преди 8 години

Южен поток отнова е в играта!Браво на ЕрДоган! Сега пак нашия поток ще стане актуален!

3

Путин

преди 8 години

Насила хубост не става!като се сетя обаче, леееко рипацената!

2

babata

преди 8 години

E pak danegi izplachich bre putine.... sam kadesi trignal bre putine

1

Анонимен

преди 8 години

А какво стана с великия поток "Силата на Сибир" ?Много потоци станаха.