17

тя

преди 8 години

Когато се приемат бежанци трябва да се питат съответните народи , а не такива като Меркел да налагат своите виждания на всички като най- правилни! Какво е това под "европейски ценности "се вършат противонародни действия! Първо трябва да мислиш за собствения си народ , защото в крайна сметка парите идват от него , те не падат от небето!

16

Бачо

преди 8 години

Хареса ми този умник, тъкмо имат свободни концлагери от ВСВ подарък от Германците. За това ли са благодарни на руснаците , защото ги извадиха от тях и сега имат свободни жилищни площи?

15

Анонимен

преди 8 години

Контролът по границите на ЕС е задължителен, но правителствата са безсилни или ръцете им са вързани от парите на Саудитска арабия и другаря Сорос.А като започнете да ги връщате тези мними бежанци (а за всички европейци ясни - ислямистки завоеватели) тогава наистина потокът от войнствени орди ще отслабне.Какви бежанци са това, питата се народите? Това са здрави, яки , добре организирани и финансирани мъже - завоеватели.Само на политиците това не е ясно.Пълно умопомрачение.

14

Анонимен

преди 8 години

BEGANZITE-MUSULMANI TRIABVA DA SA V ZATVORA,A NE V LAGERI.

13

veskatodorova52

преди 8 години

Чудя се Меркер има ли очи и уши или нещо сериозно й има...и германският народ защо е пасивен?Тя ако иска да става мюсюлманка,ок!Аз не искам и не искам моята дъщеря и българските жени да са никои и само машини за развъждане!Крайно време е Меркер да изчезне...

12

Анонимен

преди 8 години

Решението е много просто. Създава се зона за сигурност в северна Сирия, контролирана и пазена от международната общност, строят се сглобяеми къщи с помоща на самите бежанци, финансирани пак от международната общност, инвестиция възлизаща колкото цената на 15 бр. F-22 Raptor за около 1 мил.бежанци, още толкова ще излезне годишната им издръжка, пак от международната общност, всички ги засилват обратно там барабар с фалшивите сирийци, и когато войната свърши, кой от където е !

11

Анонимен

преди 8 години

на мекелица няма ли кой да й каже че от арабин работник не става а арабката стои в къщи и ражда деца,после децата стават големи и правят същото само че вече са с германски паспорти,искат да живеят по техните правила,после искат и другите да живеят по техните правила

10

1

преди 8 години

Дали някой от умниците ще чуе първата умна мисъл или ще продължават дъ прииждат пълчища неизвестни и неконтролируеми "бежанци"? Интересно е и друго, какво става след 18 месеца леж, па яж из лагерите. Ще работят ли нещо или ще са на социални помощи на гърба на държавите вечно?

9

Анонимен

преди 8 години

на времето с риск да бъдат убити на границата от соца бягаха лекари художници инженери архитекти и др. ако успеехада преминат на запад ги задържаха в лагери по 1 година минимум.после им даваха направление за държава. това се правеше за европейци,християни,интелигенция. сега цялата *** *** от африка и азия са налазили и си вървят където искат без да признават граници и закони. това което върши германия е безумие

8

Анонимен

преди 8 години

ЕС умря, само дето още не го е разбрал...

7

men

преди 8 години

като оставим оставим настрана ценностите им, културата им, образованието им, толерантноста и желанието им за интеграция, истинската безработица в южна и източна европа е над 30 - 40 % а тези *** смятат да внасят иллитератна *** да виси на врата на безработните и гладни европейци. в германия вече вдигат здравните застраховки на частно осигурените и това е само началото. скоро ще има гражданска война. европейците се будят бавно. ние кога.

6

Анонимен

преди 8 години

В лагери и със ЗАДЪЛЖИТЕЛНО приемане на християнството!

5

Анонимен

преди 8 години

Що за "опълчване" срещу Меркел е това?! Не било врат, ами шия. Нямат място тук! Всяко друго решение, предложение, оспорване и т.н. не е уместно и се третира като предателство спрямо европейския трудов човек!

4

Западноевропеец

преди 8 години

Бъдете толерантни. Не като руските фашисти.

3

Анонимен

преди 8 години

Tя самата идея да участваш, пасивно или не, в разбиването на държави, за да им отнемаш и малкото, което имат и да им обясняваш ти колко си по-умен и те как ще работят най-мизерната работа за теб, е плод на нагла алчност. Защо ли ви мразят, а? А вие ги каните и с обещания. Разбихте и Източна Европа. Колониалното блато по подобие на краварите няма да го бъде - не разбрахте ли?

2

факт

преди 8 години

Още два милиона чакат в Турция. Не се шегувам.

1

Мускул

преди 8 години

Тоя да го фане човек и боооооой със шутове у глъвътъ докато шава