16

Шаран_БГ

преди 8 години

Я бре, каква е хубавица! Ще го подкрепя на когото си иска !! В. Симеонов не го ли подкрепя на Волен Сидеров? Подкрепяше го и още как. Сега го плюе - те това е българска политика ! Те не си гледат работата ,за която са избрани --- само се дърлят един друг да минава времето , да иде следващата заплата......

15

Анонимен

преди 8 години

Бракя домашни ракиджии и казанджии видохте ли кой е виновен Лозарската камера да вървет техните ракии и дупетати от " Патриотите" - сите ***.

14

реалист

преди 8 години

240 депутати = 240 лобисти. Предлагам да им увеличаваме заплатите на всяко тримесичие, защото се трудят много и нямат странични доходи.

13

апо

преди 8 години

Ако държавните служители , от най-малкия до най-големия , мъничко , ама съвсем мъничко започнат да работят поорядъчно и мъничко , ама съвсем мъничко да намалят злоупотребите и кражбите,с които се занимават.....ефекта ще бъде осезателен или с други думи милиарди лелове в повече за бюджета.За жалост това няма как да се случи , ракът се множи и изцежда живота от всеки орагнизъм докато не го отрежат или докато не умре заедно с приемника си.

12

Анонимен

преди 8 години

до 2Пропуснал си НДСВ - тя изгря като гастролираща "звезда" при тях.

11

ист

преди 8 години

Долу ръцете от казаните. Само ракията задържа българите в България. Тези които не пият ракия, отдавна са избягали на запад. Човек трябва да е леко пийнал, за да стои в ***.

10

Анонимен

преди 8 години

до Реалист 5аз пия пуша и се друсам и съм по нормален от теб

9

Анонимен

преди 8 години

а кога ще бие шута на обл.координатор на нфсб шумен с тоя мижав резултат на изборите колкото по бързо и бие шута по фобре за нфсб шумен

8

Анонимен

преди 8 години

След като е обвинена в лобизъм и ще я изключват, ще върне ли парите на тези за които е лобирала?Или ще пият една студена ....ракия?

7

Анонимен

преди 8 години

То хубаво, че е традиционен поминък, на като се натрови някой с метилов домашен алкохол, какво правим? Не си мислете, че тези 500 литра са само за домашна употреба - знам поне на 10 места, където се продава нелегално домашна ракия!

6

НА ЛОБИ БАР

преди 8 години

трябва да се прекръсти ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА

5

Реалист

преди 8 години

Дано тоя народ разбере че алкохола цигарите и наркотиците са за *** и упадъка на обществото и да спре да ги употребяваНе може да си нормален и да пуиеи и да пиеш и да се друсаш!

4

анонимен

преди 8 години

това недоразумение какво прави в нс

3

Коце Маце

преди 8 години

Дано на този глупав и недодялан народ му направят цигарите 10 леваи бутилката ракия 20 . . . та се сетят да излязат на улицата като гърците !?

2

Анонимен

преди 8 години

Тази какичка беше в СДС, после в БСП, после в АБВ, после уж гражданка при Патриотите... Историята и е като следата на змията в пясък - овъртяна от пролазване по корем и гръб открай докрай!

1

men

преди 8 години

да свърши един път ракията, да му се развали хатъра на ганьовеца, па да види *** тогава жив дявол. иначе пари нема, нови заемчета, нови данъци, а българоците да ядат на бато си боко (туската дума за данък)-иците