31

SS

преди 8 години

Че какво ме интересува какво става САЩ! Па да си се стрелят колкото си щат хамериканците! - Те нали са най-добрите майстори в това. Освен това са, колкото по-големи вътешни проблеми имат те - толкова по-малко военни и всякакви други проблеми ще има в останалия свят !

30

Анонимен

преди 8 години

Стрелците са стреляли със незаконно оръжие. А в Калифорния са сравнително ограничаващи законите за притежание/закупуване на оръжие.Въобще стандартна агентурна дейност на NYT.

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33Сравняваш хора който имат за цел да се снабдят с оръжие и да извършат "атентат" със такива, който на момента са изпаднали в някаква лудост и по стечение на обстоятелствата съвсем законно си разполагат с доста оръжие.Ако тези от Калифорния приемрно трябва да търсят да си купят незаконно оръжие щеше да им отнеме време и вероятно щяха да свършат в затвора!!!

28

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе си добре, а и статистика си измисли.Всички тези неща стават само в болният ти мозък и нямат нищо общо с истината. Ако искаш истината сравни броят на подобни престрелки в Америка и друга страна от EU по избор, може и с Канада понеже са съседи.

27

Анонимен

преди 8 години

*** която толкова мрази оръжията, да вземе да каже джихадистите в Париж от америка ли си купиха нелегалните автомати и как един човек без оръжие може да се предпази от такива. Защото всички масови убийства - до едно в САЩ стават само на ТЕРИТОРИИ на които е ЗАБРАНЕНО НОСЕНЕТО на ОРЪЖИЕ! Там където хората могат да си носят оръжията - масови убийства няма. Обаче все ще дойде видов ден. Ще влезе джихадист или луд в някоя редакция пълна с толерасти като *** и ще ги избие до крак.

26

axaxaxax

преди 8 години

the purge The new reality in America.

25

Анонимен

преди 8 години

При условие че краварите са най-големия купувач на старо съветско оръжие.... странно какво ли толкова правят с него?!?

24

бла-бла

преди 8 години

Глупости.Оръжейното лоби е наднационално и командва правителства ,както и служби ..По друг начин трябва да се бори

23

Скитник

преди 8 години

А може ли България да се пребори с корупцията?

22

оръжейно лоби

преди 8 години

Отговорът е НЕ , не могат , а най-вече не искат !

21

Поправка

преди 8 години

Това не е "насилие с огнестрелни оръжия" а джихад-изтребване на т.нар. "Неверници" от мюсулманите. Всякакви безумни изказвания с цел да се прикрие това е за наказателна отговорност. Иначе и вашите глави ще отрежат.

20

Бой Джордж

преди 8 години

До Западналевропеец: Не аз ще крещя Бой Джордж а ти като ме видиш! Айде сега не бъди ступид ами земи си легни изпий хапчетата и не се услушвай а ако усетиш мокро и смърдящо изотзад значи си се изпуснал насън бетър ден мийтинг уит ми

19

Predskazatel

преди 8 години

В населението на САЩ има толкова много и мощно огнестрелни оръжия, че просто бедна Ви е фантазията какво предстои. Бедни срещу богати, черни срещу бели, мексиканци и имигранти срещу по-стари американци. Когато дойде дефолта, защото само с печатане на пари икономика не се прави и фалират обществените фондове и започнат бунтовете? Страхотна какафония и пукавица ще настане, така ми се струва като гледам накъде отиват нещата.

18

Западноевропеец

преди 8 години

До Бой ДжорджА ти ще крещиш ли "Бой Джордж"?

17

Бой Джордж

преди 8 години

Ако си мъж а не ВА.Гина излез пред блок номер 9 и крещи аз съм западноевропеец и ще видиш какво посмешище ще предизвикаш.

16

Западноевропеец

преди 8 години

До 19И между другото, ОТ ВАРНА СЪМ!!!

15

Бой Джордж

преди 8 години

Пале си ти западналевропеец от Софето. Пале недорасло да се мери с мен

14

Западноевропеец

преди 8 години

До 19Честито, благодарение на коментара си сега началноците ти ще ти дадат купа с борш!!! ДА ТИ Е СЛАДКО :-D

13

Западноевропеец

преди 8 години

До Бой ДжойПоследното изр. го бях написал с ГЛАВНИ букви и на един ред отдолу, но нищо. Като цяло си се справил. :-)

12

Анонимен

преди 8 години

всички америконофилозоофили са лузъри нискоинтелигентни, неграмотни с нулев умствен потенциал