12

Венцислав

преди 8 години

Потресен съм от културното Ви късогледство и щамповано мислене! Лили Иванова е с несравним глас и музикална емоционалност. Тя е онова, което е Едит Пиаф за Франция! С нея винаги са работили едни от най-сериозните ни и значими музиканти и текстописци, както преди 89-та, така и до днес и това не се дължи на политически пристрастия, а на професионализъм и уважение към таланта!Дреме ми рожба на кое време е! Гласа и е рожба на таланта, не на БКП, ограничени тапачета!

11

Petar Jekov

преди 8 години

А ТЪЗИ, ИМА ЛИ ОЩЕ КОЙ ДА Я ГЛЕДА, ТА ДА И КУПУВАТ БИЛЕТИТЕ?

10

Анонимен

преди 8 години

Има глас, но песните и не ми харесват. Да запише нещо с Криско.

9

Анонимен

преди 8 години

Тая не се ли усеща, че вече става за смях? Имала глас, имала талант... ама 1960! Сега е просто едно бабе, което си живее със спомените и още си вярва, че е звИздЪ. Ама, бабо, ако не си забелязала годината е 2015, а не 1960.

8

Анонимен

преди 8 години

Билетите вече се раздава в близките клубове на пенсионера и старческите домове.

7

vlady

преди 8 години

На 31 януари гостуват далеч по-стойностните съвременни творци Swallow The Sun глупаво е човек да хвърля пари на вятъра за изкуфяла бездарна баба певачка с посредствени блудкави песньовки. Няма емоция, няма окраска на тона, няма дълбочина на гласа и е адски еднообразна.

6

ганя

преди 8 години

Не заслужавате такъв талант, такава класа вие прости и невежи селянчета!

5

Жан Габен

преди 8 години

Лили Иванова е като FORD - глас има, душа няма :D

4

живот..

преди 8 години

Разбирам я... Работата е всичко..НО човек трябва да спре по някое време- докато не е станал за усмивки на по- младите... Наиситна И онзи стилист ( сега му забравих името.. който ходи с високи яки, с ръкавици винаги, защото отслабна и кожат му "виси"..., с "високи " токове на обувките) работи още....

3

Анонимен

преди 8 години

КAТО НAУЧИЛ ЗA КОНЦЕРТA , НЕЙНИЯТ СЪУЧЕНИК ТУТAНКAМОН. ХУКНAЛ ЗA БИЛЕТИ

2

Анонимен

преди 8 години

Не е за пустите парина тая възрст не и трябватще ги дари на някой кочтя деца не обича

1

Анонимен

преди 8 години

През 2786 година ще се случат две значими събития: За пръв път ще бъде осъществена телепортацията на човек, а след 5 годишно затишие Лили Иванова ще издаде новия си албум.