33

Анонимен

преди 8 години

Тоя идва, за да ни каже, че всички бежанци трябва да останат у нас, за да не му опоскат и без друго съсипаната Великобритания от всякакви други мигранти от подобно естество.

32

Анонимен

преди 8 години

Нали си продадохме родината на чужденци, е те идват "да си нагледат имота".Той е поколенски богаташ, какво общо има с бедняците на българия?

31

Анонимен

преди 8 години

великобритания наред със сащ е финансист на световния тероризъм и ислямска държава и противник на българия.за съжаление най слабото управление на страната досега се крепи от такива престъпници

30

Коце Маце

преди 8 години

От както свят светува, тази "Отвратителна страна" винагие била враг на България и същевременно приятел наОтоманската Империя, респ. Турция !И днес явно ще има "теглене на уши" и "бой по главите",на поредното правителство от ЛАКЕИ и ПРОДАЖНИЦИпрез целия ни 25 годишен Преход . . !?

29

Анонимен

преди 8 години

Той не иска реформи в ЕС. Идва да иска от нашите продажни политици да му разрешат да дискриминира нашите работници - да не могат да работят или да получават помощи наравно с британците. По принцип те биха му разрешили срещу някакви облаги, но другите държави в Източна Европа няма. Това е успокоителното.

28

олелеее

преди 8 години

Камеран идва да припомни на шутовете си: да приемат повече бежанци докато не станат повече от българския народ, да ни напомни да не си варим топла вода за южен поток и после да вървим по дяволите защото не сме им нужни!!!

27

анонимен

преди 8 години

англия от векове е стожер на турция няма работа в българия да излизат от еси ние след тях

26

Анонимен

преди 8 години

ГН ПРЕМИЕР КАМЕРЪН И ОБАМА НЯМА ДА ТЕ СПАСЯТ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ.КАКВОТО И ДА ПРАВИШ.

25

ОТВРАТИТЕЛНО

преди 8 години

НЯМА ПОЛИТИК ВЪВ ЕВРОПА КОЙТО ДА Е ПЛЮЛ ПОВЕЧЕ ПО БЪЛГАРИЯ ОТ ТОЗИ!!!!--------------АЗ ДИРЕКТНО МУ ОТКАЗВАМ ПОСЕЩЕНИЕ АКО БЯХ ПРЕМИЕР!!!!!!!!!!!!!

24

СОПОЛАН ПАСИ

преди 8 години

може би идва да се срещне с ИСКРА ФИДОСАВА

23

Жан Габен

преди 8 години

"Камерън идва на посещение у нас". И какво като идва? Компот ли да му отворим???

22

идва да набива качет

преди 8 години

Камерон идва да набива качето на пожарникаря.

21

Анонимен

преди 8 години

При дегенератите има една особеност - колко по- нависоко си, толкова по первезен и пасивен. Та малко шляп-шляп дуепенце ще има, после ще се върне жеста и ще има шляп-шляп по икономиката. Като Чърчил навремето. *** работи, не са за простосмъртните..

20

Анонимен

преди 8 години

По-важния слуга идва да дърпа ушите на по-маловажните...

19

Дървен философ

преди 8 години

"Очаква се акцент на разговорите им да бъдат реформите в Европейския съюз, мигрантския натиск и сигурността по границите." От кога пък тези, които ни ненавиждат идват да си пият чая тук с простосмъртните? Е нали трябва да се осигури плацдарм за излитане на самолети, боеприпаси, провизии. Поне като търгува Боко тиквата с националната ни сигурност, добре да печели!

18

Родни Монстъркук

преди 8 години

Идва на секстуризъм! Колегите му отвъд океана особено са похвалили нашите. След гастрола щяли да го награждават с орден "златна прашка"!

17

Анонимен

преди 8 години

Борисов с какво ли ще го нагости?С ракия и сланина сигурно. Само да не му стане лошо, че тогава ще му откажат лечение.

16

Анонимен

преди 8 години

Е как за к'во идва тоя..да наведе ирландската ни пастирка на задна и да й прошепне в ухото докато я е напънал, че е наложително да пратим наши платени пишман солджъри в Сирия.

15

Анонимен

преди 8 години

Не знаех, че билетите за новогодишния концерт на Веско Маринов са станали толкова дефицитни, че премиери идват на крака за да се му се молят! Не отиват на добре нещата.

14

Анонимен

преди 8 години

До 16кАКВО ТЪРСИ ЛИ? 50-100 грама олово в тиkвaта търси...