141

Ястреб Османлията

преди 8 години

Руски политик и български историк ... пита се кой е по-голям лъжец?

140

Турчин ли

преди 8 години

ТУРЧИН ДА КАЖЕ ИСТИНАТА?? НАЛИ ТУРЦИТЕ СА КАЗАЛИ: ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА! РУСНАЦИТЕ ПЪК НЕ СА ЧУВАЛИ ПРИКАЗКАТА ЗА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ АМА ЩЕ Я НАУЧАТ! ИМА ВРЕМЕ. 100-200 ИЛИ 300 БЕНЗИНОВОЗА И ТО В КОЛОНА НЕ СА ПТИЧКА ДА ПРЕХВЪРЧИ. ЕРДОГАН ИЛИ ДА ГИ СПРЕ ИЛИ ДА СИ ХОДИ! ГЛУПАВА И НАИВНА ЕВРОПА ВИНАГИ Е ПАТИЛА ОТ ТУРСКИТЕ НОМЕРА!

139

Мен

преди 8 години

Не *** в кладенеца, бил го бутнат с пръчка.

138

Анонимен

преди 8 години

"Играе ми окото" при твърденията на американското правителство.

137

Анонимен

преди 8 години

Сина на Ердоган ли е посредника/

136

за 182...

преди 8 години

....и аз бих застрелял руснак, дори висящ на бесилото...ха,ха,хааааааааа...Комунист --дори да видиш на снимка , му удари шамар...Он си знае за кво е ...!!

135

Анонимен

преди 8 години

А защо тогава цистерните, като *** пълзят от границата с ИДИЛ по пътищата на Турция? Значи "посредниците" са там? Май под посредници САЩ и Ердоган разбират СИНЧАГАТА на турския премиер, който върти нефтен бизнес, и ЗЕТ му, МЪЖ НА ЩЕРКА МУ - министър на енеретиката на Турция? Ха, ха, та тия Меркел ще ги прави член на Европейския съюз!!! Те, които провокираха, а май и изпълниха най-отвр.ат.ителното военно престъпление - разстреляха висящ на парашут човек. Никога няма да се забрави. КОЛЯ.ЧИ!

134

ДОКАЗАТЕЛСТВА ..??!

преди 8 години

ГОООООЛЕМ РЕЗИЛ!РУСИЯ СНИМАЛА СВОЯ ВЛАКОВА КОМПОЗИЦИЯ С ПЕТРОЛ ОТ ИРАК....И Я ПОКАЗВА , ...КАТО ТУРСКА!!ПЪЛНИ РУСКИ ЛЪЖИ!!!ДНЕС ОФИЦИАЛНО ГО СЪОБЩИХА ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ!!!ЕГАТИ РЕЗИЛА...ХА,ХА,ХАААААААААААААА

133

Ник

преди 8 години

Американците добре знаят че ако нямат конфронтации и не воюват с някоя страна, ще се разпаднат. Общия враг сплотява щатите, в същото време взимат каквото могат.

132

П.Петров

преди 8 години

Марк Тонър, може ли да обясни как в законова държава влизат регулярно контрабандно автоколони от по 200 пълни цистерни без съдействието на хора с голямо политическо влияние?Изказването му е официално признание, че фамилията на Ердоган върти контрабанда на петрол с Даеш!Марк Тонър или силно надценява интелигентността си, или твърде подценява интелигентността на останалото население на Земята. Същото се отнася и за този, който го е назначил на поста.

131

Анонимен

преди 8 години

САЩ по-добре да бяха си мълчали, защото така само доказват, че в Турция влиза нелегално огромно количество петрол. Те не отричат тов, а казват, че правителството не знаело. Ясно е, че правителството знае, няма как да е иначе, защото постоянно турски самолети патрулират покрай границата.

130

Ха-Ха-Ха

преди 8 години

Предлагам коалиция САШ, Турция и Ид срещу Русия...Така няма да има нужда повече да овъртаме

129

Огнян

преди 8 години

имаше един лаф "Ако ни ми вярваш питай брат ми лъжеца" че и тяхната работа такава...

128

Анонимен

преди 8 години

Естествено че САЩ са в кюпа и не само търгуват с петрола но и финансират ислямска държава и е повече от ясно че Турция е съгласувала свалянето на руския самолет със САЩ

127

Наблюдател

преди 8 години

Ха, ха...! Коледа наближава и Дядо Коледа се задава!

126

янев

преди 8 години

Мир да има а кладенци няма да има

125

menon

преди 8 години

Немога да разбера какво не се рабира от снимката ? Това колеичество нефтовози нито е малко нито има ка ькда мине незабелязано дори и един камион. Нали на границата всичко се обминитява. Там на документите пише от къде за къде е ? Нали трябва да се плати акциз? Ако няма документи и се имнава така това просто няма как да не стане без нареждане от правителството ! Нали иначе тяхната НАП ще ревне че не си събира парите от акцизите ? А един министър в Турция неможе да го направи сам, иначе ятаган ?!?

124

kokospa

преди 8 години

През 1991 когато Ирак нападна Кувейт-кой стоеше зад Садамча?Кой го снабдяваше с "най-модерно"съветско оружие а?И кой после го защитаваше че бил жертва-ами същата тази Русия!Сщенарият сега е същия само плацдарма е друг -Сирия

123

Анонимен

преди 8 години

Абе другари комунисти кой баламосвате ние тук в българия много добре помним кой намаза най много от ембаргото срещу югославия на времето не бяхте ли вие и другарите от. . Д . С ..... А да де не забравя и милиардите които натрупахте покрай покрай петродоларите иракският нефт . И като знам че москва ви е учител и нещата си идват на място . За мен ссср ,идил и асад са си едно и също нещо . А и много скоро ще бъде доказано

122

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха. Преди разправяха, че нямало никакви доказателства и никакъв петрол от ИДИЛ не влизал в Турция. Когато руснаците извадиха доказателства, запяха друга песен - ам то те не били директно главорезите, ами посредници. Когато руснаците извадят снимки и имена на тези посредници, сигурно ще кажат "ама това са фалшификации". А клюките и твърденията за свалянето на малайзийския самолет "доказано от руснаците" бяха чиста истина, нали?