199

ognyanz

преди 8 години

До Кик: Ако някой иска да открие държава, в която има негативно отношение към Великобритания, трябва да отиде в Ирландия. Ако търси държава с негативно отношение към САЩ, може да отиде в Мексико (и не само там). Подобно е и отношението ни към Русия - голяма славянска държава, наш освоботител от турско робство, а заедно с това глобална сила с имперски амбиции (каквато е била Англия и каквато сега е САЩ). От това идва и двойственото отношение. И от продажността на нашите политици също.

198

НФБ

преди 8 години

До КикНа всички ни е ясно за двойните стандарти на САЩ. ..целта е ся се смачка Русия и Европа. .с един куршум два заека..

197

Анонимен

преди 8 години

По коментарите както винаги има "за" има и "против" , но защо една държава като Турция ще прибегне до такава решителна крачка да сваля руски самолет ? Знаем много добре /от медиите/ какви са отношенията между двете страни. Какво в същност се спотайва. Дали Русия да защити своята позиция или пък САЩ - Пентагона не търси да запази поредната си изгодна сделка. Истината гарантирано ще излезе на бял свят, но не и сега.

196

Анонимен

преди 8 години

До КикПовечето са чели история затова.А защо са толкова различни чувствата причина може да търсиш в коренно промененият ни мироглед, лесно е да взимаш пари от НПО-та сороидни *** без да се трудиш. Също така се оказва, че като вземе малко парички в българия всичко е възможно, но е така, като те управляват безгръбначни е трудно.

195

Зак

преди 8 години

От години е ясно е самия ердоган е ислямист, седял е в краката на радикални ислямистки духовни водачи, иска да превърне турция от светска държава в полигон за ислямисти, подкрепя терористи с пари, оръжия, лечение и т.н., създава режим на авторитарност и крадливост в турция, той и семеството му са замесени в огромни схеми за корупция и беше разследван в голяма полицейска акция, но уреди да осъдят разследващите за "измяна". Да купува краден петрол от терористи които нарича тюркмени за него е нищо

194

Анонимен

преди 8 години

Оставка!!!!

193

Кик

преди 8 години

Замисляли ли сте се , драги , защо винаги Русия предизвиква толкова емоции у Българина ... Толкова обич , омраза , възхищение , насмешка , гордост , и какво ли още не ? Докъде ще ни доведе едно честно изследване на собствените чувства ?Кажете нещо !

192

777

преди 8 години

Западът винаги е работил с двойни стандарти.САЩ са знаели за тези маршрути на петрола.

191

Анонимен

преди 8 години

Путин пита българския народ:- Абе вие Цариград искате ли си го?

190

Анонимен

преди 8 години

Руската политика е покриване на една лъжа с нова, или издънка след издънка докато забравят алкохолиците за старата издънка, от брикс отидоха на евразийския съюз, от евразийския съюз отидоха на Новоросия, от Южен поток отидоха на турски поток, но все издънка след издънкаи нищо на лице, от изпепеляването на света отдиха ръшките до молби за извинения и забрана на туристите да пътуват където им харесва

189

Анонимен

преди 8 години

типичната руска наглост и лъжлива пропаганда , до преди седмица ердоган и путин се целуваха уста в уста и се прегръщаха и си строяха чернобили атомни електроцентрали и стратегически газопроводи на които путин не пропусна да ни унижи като заяви пред ердоган че му е писнало от тези българи, но това беше миналата седмица, днес нещата стоят по друг начин, рускотурското побратимяване свърши, руснаците покриват една издънка с друга

188

1

преди 8 години

Интересна ситуация се заформи:1. Ердоган обеща да подаде оставка ако има доказателства, че Турция е замесена в незаконна търговия с петрол. 2. Оказва се, че братушките могат да снимат качествено от космоса, при това на турско - сирийската граница.Интересно ми е какви карти крие турския президент. Предполагам, че не е толкова наивен и да си мисли, че братушките не могат да заснемат стотиците камиони по границата.Тази игра е ход по ход. Братушките направиха техния. Сега чакаме Ердоган.

187

До 3

преди 8 години

Абе пич когато американосите миналата година показаха фото на два камиона, и то с по-лошо качество приехте, че тези мпс-та са руски и са в украйна, а сега не го приемате за достоверно. Е това е гениалното на този ход - с Вашите камъни по Вашата глава. Но се иска акъл, за да разбереш стратегията.

186

До окомер

преди 8 години

Коментаторе "милярди" викаш. ***...мотник

185

Анонимен

преди 8 години

"в интернет има клипове на достатъчно пожари на колони цистерни"Какви колони бе човек, на снимката са 390 бройки накуп, само чакат някой да ги думне. Голямо престараване е паднало.

184

Иван

преди 8 години

Реши ли Русия да действа мачка всичко и върви напред. Припомням това за някои, които са забравили.

183

Анонимен

преди 8 години

Абе важното е, че на всички явно им е ясно точно какво се случва и как. Разкрихте ги. Браво. Хайде сега всеки да си сипе по една ракия и да приеме, че всичко е само приказки и нищо не зависи от него.

182

Анонимен

преди 8 години

Ами, ако си дадеш зор в интернет има клипове на достатъчно пожари на колони цистерни, в следствие на бомбардировки. Така че да, ама да.

181

Анонимен

преди 8 години

Има нещо гнило. Ако това са истински разузнавателни данни, защо руснаците не бомбардират камионите? Те са меки цели и ще пламнат като слама. Снимки или видео на пожарите биха доказали тезата за износ на петрол към Турция и биха били истинска пропагандна бомба. Да ама не.

180

Austin Powers

преди 8 години

Днес петрола се срина със нови 4.5%. И това е преди иранския петрол да излезе на пазара. Единствено бизнеса на сарачите в Русия процъфтява благодарение на опашките от граждани нуждаежи се от нови дупки на колана. Дерзай Вова.