7

Джон

преди 8 години

Папата съжалява че "църквата набляга на моралните норми" а това е едно от най-съществените неща в християнството. Защото какво отделя праведни от грешни? това са праведните дела извършвани заради Бога, това е морала. Контекста в който папата слага нежността навежда в посока хомосексуализъм, революции на нежността, цветни революции, гей паради. Всичко това е отвратително и антихристиянско. Папата чисто и просто не е християнин а слуга на новия световен ред на антихриста и говори като змей.

6

Джон

преди 8 години

Съвременния римо-католицизъм и папската институция са едни антихристски движения и организации. Който е проучвал въпроса знае. Това се потвърждава и от тези думи и послания на папата. Папата казва - "аз съм грешник, допускам грешки, извършвам грехове, със сигурност съм грешник", Бог казва "бъдете свети, защото Аз съм свет". Папата казва "справедливостта произлиза от нежността", но това са сатанински лъжи. Справедливостта е качество на Бога, Бог е върховния съдия.

5

СултанТВ

преди 8 години

Ще има и "нежна" ислямска революция, но само за приятелски правителства като българското. Я вижте как всички се вливат в ДПС напоследък, защо ли?

4

изнервен

преди 8 години

Папата да се стегне и да помогне да се справим с чумата, наречена ислям.

3

Анонимен

преди 8 години

камелия, има етикет и обръщеия, когато се пише или говори за Негово Светейшество папа Франциск

2

Анонимен

преди 8 години

"Светият отец освен това призова за "революция на нежността" на фона на всички новини за жестокост и зверства,"Не съм съгласен с нежността, тя ще приспи хората и ще ги направи страхливци. Папата може да е грешник, ама и ние не сме светци, така че трябва да действаме агресивно срещу тероризма, дори с цената на човешки животи.

1

беше тя

преди 8 години

Закъснял си с 60 г .Тогава едни *** така съсипаха света.Ти не може вече го оправиш .Ама все си я ..