53

Ха Ха

преди 8 години

До 70 - АНТИКак предлагаш - "бат Боко да забрани на некадърници......."То бат Боко е НАЧАЛОТО И ПРОБЛЕМА и ЦЯЛАТА МУ ГРОБ

52

Паника

преди 8 години

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ е в ПАНИКА"УПРАВЛЯВАТ" , "УСПЕШНО" - ГРОБ

51

АНТИ

преди 8 години

Предлагам бат Боко да забрани на некадърниците в България да си показват "уменията" пред народа. Това важи за полицаи, военни, юристи, държавни чиновници, министри, депутати, президенти, измислени бизнесмени и т.н. Цялата тая *** комунистическа да си ходи на село (откъдето са дошли дядовците им) и да се научи първо да пасе овцете, че на народа му писна от простотиите им и ЯВНАТА ИМ НЕКАДЪРНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ НА ТАЗИ НЕКАДЪРНА ДЪРЖАВА.

50

Анонимен

преди 8 години

русняците дават милиони в бг. медиите за да дезинформират хората, да всяват паника, да хиперболизират определени случаии и събития. купуват политици, депутати, експерти или пишманексперти. на какво мислите се дължи зачестилата агресия м/у хората - на руско психатронно оръжие. президента не си измисля поку-така думите за хибридна война, службите са наясно!

49

Анонимен

преди 8 години

Бъчво, преди 6 месеца казахте, че няма да вдигате винетките, а сега - че ще ги вдигате.После останалите не можели да работят с медиите, че и ги уволнявате за това. Каквито управляващите, такива и дребните душици в администрацията. От вас се учат! От вас!

48

Балканец

преди 8 години

Народът казва: "На крив к/р и козината му пречи!". В конкретния случай: "На смотана *** и перушината й пречи!"

47

Съвестен

преди 8 години

Медиите трябва да бъдат коректив на властта, а не слуга както е у нас. Думите "морал" и "чест" са мръсни, търсе се сензация там където я няма, използват се думи които веднага "грабват" вниманието(шок, ужас, а напоследък безпрецедентно). В голям процент медиите пречат, създават хаос, напрежение и дезинформират хората със свободни съчинения и импровизации в коментарите на събитията. Ама то кое ли ни е наред?!Дано дойдат по-светли дни за България!!!

46

Анонимен

преди 8 години

Медиите виновни???И Станишев и ........хан Аспарух

45

az

преди 8 години

на тия от ГЕРБ все некои им виновен

44

Анонимен

преди 8 години

Медиите са безотговорни и подкупни. Това е ясно и на малките деца. Подвеждащи заглавия, сензации извадени от контекста, свободни съчинения по картинка, дезинформация. Знаем ви похватите и службата към управляващите така, че не се правете на света вода.

43

Анонимен

преди 8 години

Еми медия като днес с заглавието си внася паника сред народа

42

НОМЕР

преди 8 години

НЯМА ЛИ ДА ПРЕВЕДАТ ПЕНСИИТЕ НА ХОРАТА НА 4-ТИ В ПЕТЪК,, ВСЕ ПАК 6- ти е неделя,, ХОРАТА ЩЕ ИСКАТ ДА СИ КУПЯТ РИБА...?????/ ДНЕС.БГ ПИТАЙТЕ ПОЛИТИЦИТЕ,

41

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Интересна работа. Като чета форумите 90% от хората са против ГЕРБ, а на изборите ГЕРБ печели- - - -Еееееее, а стига де ! Само ти ли не знаеш че цяла България е дала правото на Бойко да гласува вместо нас ??? Естествено ще гласува за себе си !!! Не видя ли как ги събра в "Арена Армеец" и всички промениха протоколите си ???Така се правят избори !!! Още бай *** го е казал !!! Ама не четете бе ! Не четете !

40

Анонимен

преди 8 години

Народа ще е спокоен ако знае ,че на вас може да се разчита !

39

Анонимен

преди 8 години

НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ПО-БЕЗЛИЧНО МВР ОТ СЕГА ПРИ БУДАЛИСОВ!

38

Tuhla

преди 8 години

praviat pushilka da skriat goranov, biserov i bnb, respektivno doo i zdravna kasa.

37

Наблюдател

преди 8 години

Между МВР и медии невинни няма

36

Анонимен

преди 8 години

BACVA I SPUKANA BACVA SI OSTAVASH G-GO MINISTAR.

35

Анонимен

преди 8 години

Другарко Бъчварова, как може такова нещо ? Да изгоните чуждите инвеститори ? Щяха да продават парфюми, *** у нас а вие им разбихте микробуса ??? И после .... защо нямало инвестиции у нас ??? Ами защото МВР-то ги гърми !!!

34

Анонимен

преди 8 години

........ и не забраяйте за кръвното на другаря Борисов !!!! Спокойно, спокойно !!! Тихо !