6

Анонимен

преди 8 години

За всички е ясно защо не им харесва Румъния - там съдят и отнемат имущество и крадени пари. Тук олигарси, мутри и самовъзпроизвеждащи се крадци не спират да унищожават България. Няма как да бъде осъден Бисеров и такива като него.Жалко е, че станаха много и са се обвързали като свински черва. Не допускат честен човек, за да не ги прати там, където им е мястото. Няма преяждане, няма насита, няма срам и страх от Бога.ОТВРАТИТЕЛНО! То бива алчност бива, ама чак пък толкоз...Морал и отговорност нула.

5

Анонимен

преди 8 години

"Дори и те да бъдат оправдани по повдигнатите им обвинения, е напълно възможно да се стигне до отнемане на имуществото им, ако се окаже, че то няма законен произход", заяви още Пламен Георгиев._________Това как ще стане, хем незаконно имущество, хем оправдани - невинни?!

4

Анонимен

преди 8 години

Тези партенки са за зомбираните избиратели на Герб...

3

ККК

преди 8 години

за кво са го запорирали като е невинен .... :) .... ако беше виновен, кво ? щеше да му дадете още малко да си харчи ?

2

Анонимен

преди 8 години

А Сокола и Прасеевски кога ще бъдат запорирани? Мама Праска? Бившият кмет на Хасково и настоящия на Галиче, Пазарджик и други очевадно незаконно забогатели главорези? За какво получават пари прокуратурата и съда? Каква работа са свършили? Кокошкарски дела ли водят? В съседна Румъния да ги пратят на командировка да видят как се работи. Тиквенициии

1

Анонимен

преди 8 години

Част от безкрайния брой поръчкови дела ,които не трябва да се печелят на всяка цена.