42

Armen

преди 8 години

сигурнилисте че арменци можеби турци съз арменски поспорт или не може да купуваш паспорт,медите 5 крачка напред от полициа,как полициа допуска предварителни важни информациа да распастраняет не отговорен,ви обвиняавете нациа в тероризм,или по поручка работает,намерете къдарни хора в МВР

41

ясно

преди 8 години

Разведката тества реакцията на българската полиция

40

Анонимен

преди 8 години

имало едно време здрав бус..................

39

Анонимен

преди 8 години

винетката,винетката на буса какво да я правим сега като нема бус???

38

Анонимен

преди 8 години

коя е сметката да си преведа дължимото за разбития бус и стоката на хората?а 100 лева ще стигнат ли или искате още

37

да бе да

преди 8 години

Сега пък парцалите били в досег с експлозиви?! Бре бре, въртят сучат - все до бомби го докарват.

36

бореца

преди 8 години

Хайде сега да попитам нещо как паркинг в зоната на граничен контрол на държавно летище е даден на частна фирма която се интересува само от това колко повече кинти да изкара!Такова нещо е много трудно или невъзможно във всяка една друга държава да отдава под наем или продаде зона за граничен контрол на частно лице което едва ли покрива някакви критерии за безопасност!И освен това за този цирк ако има истински премиер главният секретар на МВР се изритва веднага и то дисциплинарно!!!

35

Ха

преди 8 години

Значи да опразнят паркинга, който да остане неизползваем, докато евентуално въпросните рискови решат да се върнат? И патрулка да пази безценния им бус (с контрабандна вероятно стока) постоянно през това време? Къде ще паркират посетителите? Какво значи "кой застрашаваше буса на паркинга, освен колите" - нали тези коли са паркирани от хора, ако се беше случило нещо лошо, докато ти си там със семейството си?

34

Анонимен

преди 8 години

Много прилича на стрестест на потенциални терористи.

33

CLEO

преди 8 години

Snimkata kyrti - onq s bronqta sedi i rowi za bombi, a na 5 metra nekwi policai i civilnq liupat semki!!!Ami ako grymne????

32

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера, кой застрашаваше буса на паркинга, освен колите около него!Трябваше да махнат колите около него и една патрулка да патрулира, докато се завърнат арменците! Защо трябваше да се правят на на екшън герой за наша сметка!?

31

Анонимен

преди 8 години

А ся да платят буса и стоката от 20-те заплати!

30

много по гневен бг

преди 8 години

О Т ТАЗИ ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ПРОФЕСИОНАЛНОТО РЪКОВОДСТВО НА мвр НЕ УСПЯ ДА СПРЕТНЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ КОИТО ЩЕ ПЛАЩАМЕ НА ОСЪДИТЕЛНАТА ПРИСЪДА КОЯТО ЩЕ НИ ПРИСЪДЯТ ОТ сТРАСТБУРГ.Действително за сетен път се убеждавам че Гранична полиция са не подготвени да осъществяват граничен контрол.

29

Анонимен

преди 8 години

Изчетох много глупави коментари и на експерти, и на "експерти".Кучетата и апаратурата са си свършили работата. Въпроса е как ще се тълкуват резултатите. Ако се тълкуват от прости, нелогични и некомпетентни ще излезе, че ще плащаме бус и парцали на съмнителни типове. Двамата идват за ден в България и от тук заминават в две противоположни посоки на Европа.И престанете с това, че са такива или онакива по гражданство, замислете се ние на какви даваме български паспорти и българско гражданство.

28

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАмбулантните търговци.

27

Щиглиц

преди 8 години

направо убийствена новина с взровоопасен характер

26

Анонимен

преди 8 години

А бе особена си е ситуацията. Зарязват си стоката и хукват в различни посоки. Кой прави така?

25

що бе?

преди 8 години

Оня откачалник в Норвегия, който изби над 30 деца нали и той е християнин? Рискови са, защото вършат странни неща, паркирали пълен бус и се разлетяли в различни посоки.

24

65

преди 8 години

Разбра се от този случай,че сме гола вода-орел риба рак и щука.Уволняват служителката на паркинга.Защо?Че си е отваряла очите ? Кога са разбрали,че буса е на хора с рисков профил.Ако това истинската истина,която ни се представя,мисля ,че са постъпили правилно.Ама кой ме пита какво мисля аз-визирам всички.Няма да се учудя ,ако се наложи да се извиняваме за щетите.

23

Анонимен

преди 8 години

СЛУЖИТЕЛКАТА НА ПРАКИНГА КОЯТО Е ПОДАЛА СИГНАЛА ЗА БУСА Е УВОЛНЕНА!!! ЗАЩО СЕ ПИТА В ЗАДАЧАТА? ЗАРАДИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТА НА ЕДНИ КОИТО НЕ СИ РАЗБИРАТ ОТ РАБОТАТА ЖЕНАТА СИ Е ИЗГУБИЛА РАБОТАТА. А БУСА КОЙ ЩЕ ГО ПЛАЩА? ОВЦЕТЕ ЛИ? НЕМОЖЕШЕ ЛИ ДА СЕ ОТКЛЮЧИ А НЕ ДА СЕ РАЗБИВА МЕРЦЕДЕСА? ТОЛКОВА КАСОРАЗБИВАЧИ ЛЕЖАТ ПО ЗАТВОРИТЕ ЗАЩО НЕ ГИ ПРАТИХА ДА ГО ОТКЛЮЧАТ А ГО РАЗБИВАТ? Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!