11

До 11

преди 8 години

Прав си на теория, но престъплението не е планирано. Младеж наръга младеж в парка - кажи ми какво му е планираното. Това да не ти е бандата на Оушън или покушението на политическо лице. Просто полицията прикрива някой. Такива засукани престъпления разкриват, а това което е на публично място със записи от видеокамери, не успяха. Айде моля ти се.

10

Анонимен

преди 8 години

Много сте крайни, не си мислете, че и в белите държави няма неразкрити престъпленияТук може да става за добре планирано престъпление!За съжаление в момента има толкова литература (и най-вече филми) за добро планиране на престъпления, обири и т.н

9

M

преди 8 години

ДЪРЖАВА ЛИ??????

8

Анонимен

преди 8 години

Аз мисля, че някой някъде в това следствие много добре знае кой е убиецът. Но за да не се получи поредния драстичен случай Илиян Тодоров (ако не бъркам името) са решили да пресекат процедурата още в зародиш и всичко е потулено. В тая скапана държава няма правосъдие за големците, дори ако става въпрос за убийство.Стотици за случаите, уж много заплетени.

7

до 4

преди 8 години

Не мисли, че в чужбина не стават такива неща. Да видиш в Америка, че дори и в Англия за какво нещо става дума. И то не само за убийства като това, вземи да отвориш някой от сайтовете missing people, ще ти се изправи косата.

6

До Живко Марков

преди 8 години

Има индикации, че това е ритуално убийство от подготвен човек.Убийството е само с един удар на ножа, в деня на Ботев и може би в минутата мълчание.БОГ ДА ПРОСТИ МОМЧЕТО!

5

Анонимен

преди 8 години

Няма да открият убиеца или ако го открият, ще е чудо. И това не е заради некадърност или нежелание от страна на полицията. Просто убиецът е психопат, който е търсил да убие някого. Няма умисъл, няма планиране, няма преднамереност, а просто задоволяване на потребност да убиваш, колкото и извратена да е тя. Убиецът просто е видял възможност, решението е било взето на секундата, в следващата секунда вече е замахвал с ножа. Затова няма да го хванат, освен ако не направи втори опит и има свидетели.

4

Анонимен

преди 8 години

Nqma da se nameri ubieca,ako beshe v druga darjava.....No sme v BG

3

мимо

преди 8 години

Не очаквам да бъде разкрит убиеца.Никой не си дава зор да го разкрие.После защо децата ни напускат страната?Започвам да си мисля , че в службите които имат задължението да разкриват криминално проявени личности , са пълни с некадърници, които се интересуват само от заплати и бонуси.

2

Живко Марков

преди 8 години

6 месеца от убийството на Георги а убиецът ?.......НАШЕ МОМЧЕ !!!

1

Анонимен

преди 8 години

Рапоня да уволни следствения екип както пиарката от летището!